HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Csoportos gar...

Csoportos garázdaság gyanúja miatt vették őrizetbe a tanárukat lökdöső diákokat

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Csoportos garázdaság miatt hallgatta ki a rendőrség azt a három középiskolást, akik tanárukat szidalmazták az egyik iskolában. A Blikk úgy tudja, hogy a fiatalokat őrizetbe is vették. A fiúk a Gyorskocsi utcai fogdában várják a bíróság döntését, hogy előzetes letartóztatásba kerülnek vagy szabadlábon védekezhetnek.

HIRDETÉS

A lap szerint az iskola kedden mindhármójukat kirúgta. A megtámadott pedagógus szeptemberben érkezett az iskolába, hegesztéselméletet tanított. A kamaszok azt szerették volna elérni, hogy kirúgják az iskolából a pedagógust. A balhé az egyik órán tört ki, miután a tanárt papírgalacsinnal dobták meg. Ám nem a dobáló, hanem egy társa kapott ezért intőt. Az egyik diák azt mesélte a lapnak, hogy egyik társuk ezt követően mutatott meg a tanárnak egy felvételt, amelyen a tanár állítólag – írja a Blikk – egy másik iskolában megütött egy diákot. Ezt követően eszkalálódott a szituáció.

Üvöltve szidták a tanárt a diákok egy iskolában – egy ponton meg is lökték | Magyar Hang

Több diák is nekifeszült egy tanárnak egy iskolában – ilyen jeleneteket rögzített és a Facebookra feltett videóról számolt be a 24.hu.

Ahogy korábban arról írtunk, a pesterzsébeti BGSZC Eötvös Loránd Szakgimnázium és Szakközépiskolában lehet a történtek helyszíne.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,223lájkolóTetszik
3,033követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Rá kell venni az embereket, hogy gondolkodjanak – Magyar Hang-ajánló

Interjú Kovács Lászlóval, Nényei Pállal, Erős Antóniával és Szellő Istvánnal. Portré Varga Mihályról. Keresse a lapot az újságárusoknál!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek