HIRDETÉS
HIRDETÉS

Csoportos garázdaság gyanúja miatt vették őrizetbe a tanárukat lökdöső diákokat

Szerző: | 2019. október 09., 13:27 | Belföld

Üres iskolai folyosó. Képünk illusztráció.

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Csoportos garázdaság miatt hallgatta ki a rendőrség azt a három középiskolást, akik tanárukat szidalmazták az egyik iskolában. A Blikk úgy tudja, hogy a fiatalokat őrizetbe is vették. A fiúk a Gyorskocsi utcai fogdában várják a bíróság döntését, hogy előzetes letartóztatásba kerülnek vagy szabadlábon védekezhetnek.

A lap szerint az iskola kedden mindhármójukat kirúgta. A megtámadott pedagógus szeptemberben érkezett az iskolába, hegesztéselméletet tanított. A kamaszok azt szerették volna elérni, hogy kirúgják az iskolából a pedagógust. A balhé az egyik órán tört ki, miután a tanárt papírgalacsinnal dobták meg. Ám nem a dobáló, hanem egy társa kapott ezért intőt. Az egyik diák azt mesélte a lapnak, hogy egyik társuk ezt követően mutatott meg a tanárnak egy felvételt, amelyen a tanár állítólag – írja a Blikk – egy másik iskolában megütött egy diákot. Ezt követően eszkalálódott a szituáció.

Üvöltve szidták a tanárt a diákok egy iskolában – egy ponton meg is lökték | Magyar Hang

Több diák is nekifeszült egy tanárnak egy iskolában – ilyen jeleneteket rögzített és a Facebookra feltett videóról számolt be a 24.hu.

Ahogy korábban arról írtunk, a pesterzsébeti BGSZC Eötvös Loránd Szakgimnázium és Szakközépiskolában lehet a történtek helyszíne.

Címkék: bántalmazás, garázdaság, iskola, tanár


HIRDETÉS
Egy elbűvölő fazon a pitbull-képzőből

Egy elbűvölő fazon a pitbull-képzőből

Megítélése igencsak vegyes, forrásaink olyanokat mondtak róla, hogy baromi okos, éles eszű, óriási munkabírású, de voltak olyan vélemények is, hogy agresszív, gátlástalan, sőt, reakcióiban már-már olyan tud lenni, mint egy „klimaxos nő”. Portré Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszterről.

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Pin It on Pinterest