HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Tarlós: Bede ...

Tarlós: Bede Zsolt kérjen bocsánatot Alfölditől és Karácsonytól

HIRDETÉS

Elítélem ezt a Bede Zsolt nevű „kificamodott lelkű, bamba lúzert” – ezt mondta a Hvg.hu megkeresésére Tarlós István azok után, hogy a Vadhajtások embere a héten műpénisszel akarta meglepni Karácsony Gergelyt és Alföldi Róbertet.

HIRDETÉS

„Ezzel játsszatok, ne Budapesttel” – szólított fel Bede, aki korábban trágár hangnemben rontott Tordai Bencére, máskor sajtótermékeket fenyegetett, focilabdával rugdosta a DK aktivistáinak sátrát, Hadházy Ákos előtt fetrengett és a Pesti Srácok Polbeat című műsora felvétele közben keltett botrányt.

Tarlós szerint az általa kificamodott lelkű, bamba lúzernek nevezett Bede akciója nemcsak sértő, de infantilis is, és elutasítja, hogy ilyenek „védjék” Budapestet. A főpolgármester szerint a Vadhajtások emberének bocsánatot kell kérnie az érintettektől.  

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

30,101lájkolóTetszik
2,842követőKövetés
18,900feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Szátokat befogni nem kell félnetek? – Magyar Hang-ajánló

Szűcs Tamás-, Kincses Gyula-, Nemény András- és Gera Marina-interjú. Mi lesz a színházakkal? Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Flaszter 68. – Orbán Viktor szereti a lökdösődést

Dévényi István vendégei Pápay György publicista és Lakner Dávid, a Magyar Hang újságírója

Orbán megint csatázik