HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Tarlós: Bede ...

Tarlós: Bede Zsolt kérjen bocsánatot Alfölditől és Karácsonytól

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását. Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Elítélem ezt a Bede Zsolt nevű „kificamodott lelkű, bamba lúzert” – ezt mondta a Hvg.hu megkeresésére Tarlós István azok után, hogy a Vadhajtások embere a héten műpénisszel akarta meglepni Karácsony Gergelyt és Alföldi Róbertet.

HIRDETÉS

„Ezzel játsszatok, ne Budapesttel” – szólított fel Bede, aki korábban trágár hangnemben rontott Tordai Bencére, máskor sajtótermékeket fenyegetett, focilabdával rugdosta a DK aktivistáinak sátrát, Hadházy Ákos előtt fetrengett és a Pesti Srácok Polbeat című műsora felvétele közben keltett botrányt.

Tarlós szerint az általa kificamodott lelkű, bamba lúzernek nevezett Bede akciója nemcsak sértő, de infantilis is, és elutasítja, hogy ilyenek „védjék” Budapestet. A főpolgármester szerint a Vadhajtások emberének bocsánatot kell kérnie az érintettektől.  

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

30,719lájkolóTetszik
2,952követőKövetés
19,500feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

A Fidesz nem jobboldali, hanem hatalomoldali – Magyar Hang-ajánló

Interjú Nádasdy Ádámmal, Csernák Jánossal, valamint a győri polgármesterjelöltekkel. Riport Gyöngyöspatáról. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek