HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Korábbi MSZP-...

Korábbi MSZP-tagot indít polgármesternek Nyírbátorban a Fidesz

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

– Olyan jelöltekkel büszkélkedhetünk, akik méltán képviselhetik polgári-keresztény értékeinket – ezt mondta Simon Miklós, a Fidesz-KDNP választókerületi elnöke, mikor sajtótájékoztatón bemutatta a párt választókerületi központjában a nyírbátori, illetve újfehértói jelöltjét. Előbbi kapcsán a megyei hírportál tudósítása szerint Simon nem említette meg, hogy a Dr. Gárdos László korábban a Magyar Szocialista Párt, az MSZP tagja volt.

A több szabolcsi településen körjegyzőként dolgozó Gárdos annak a nyírbátori alapszervezetnek volt a tagja, amelyben a szocialisták megyei elnöke, Veres János is tag. Az első, majd a második Gyurcsány-kormány is pénzügyminiszter Veres érdeklődésünkre nem tudta pontosan felidézni, hogy Gárdos meddig volt tagja a nyírbátori szocialista alapszervezetnek, emlékei szerint „úgy 10-15 éve” fordult meg náluk. Kilépésre sem emlékszik, de elmondása szerint az MSZP-ben erre nincs is szükség, mert a párt alapszabálya szerint, aki nem fizet tagdíjat egy évig, az automatikusan kizáródik. Gárdos tisztséget nem viselt, elnökségi tag sem volt.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Felhívtuk a Fidesz-KDNP nyírbátori jelöltjét, és arról érdeklődtünk nála, hogy tagja-e még az MSZP-nek – eredeti értesülésünk ugyanis így szólt.

Hát uram, nem vagyok a tagja, de most le kell tennem – mondta és így is tett.

Próbáltuk visszahívni, hogy akkor pontosítsuk, hogy mettől meddig volt az, de akkor már nem vette fel a telefonját.

HIRDETÉS

További csavar a történetben, hogy információink szerint 2010-ben is szeretett volna polgármester lenni – csak akkor épp a Jobbik színeiben. De arra már nem került sor, hogy ezt a radikális párt bejelentse, mert Gárdos jelezte a nyírbátori alapszervezet felé, hogy mégsem méretteti meg magát.

De ezt sem tudtuk megkérdezni a fideszes jelölttől, akinek egyébként szervezete Nyírbátorban is azzal kampányol, hogy „ha bevándorláspárti polgármesterek kerülnek a magyar települések élére, akkor ők teljesítenék Sorosék elképzeléseit, és a magyar városokba is betelepítenének migránsokat”.

Vajon egy egykori szocialista párttag automatikusan bevándorláspártinak számít-e?

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS
Tompos Ádám
Tompos Ádám
„Az igazság odaát, a valóság odakint van”

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,971lájkolóTetszik
3,644követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nem fogok meghátrálni” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Máté Gáborral és Körömi Attilával. Látogatóban a papból lett polgármesternél. Riport a halálra ítélt Csicsali vonatról. Keresse a Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Vasárnap 11-kor jelenti be Gulyás Gergely a járvány miatti változásokat

A miniszterelnök pénteken, szokásos reggeli rádióbejelentkezésében már beszélt arról, hogy kell új korlátozásra számítani.