HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Levette Borka...

Levette Borkai távozását követelő cikkét a Magyar Nemzet

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

A jelek szerint egyre nagyobb káosz uralkodik el a Fideszen, illetve a pártsajtón belül. Nem sokkal azt követően, hogy a Magyar Nemzet szerkesztőségi cikkben követelte Borkai Zsolt győri polgármester távozását, az írás lekerült a lap online felületéről és azóta nem elérhető. Lapunk azonban elmentette a cikket tartalmazó képernyőfotót, így az nem csak a sajtóbeszámolókban marad fenn az utókor számára.

Ballai Attila, a Magyar Nemzet főszerkesztője a Népszavának azt nyilatkozta: egy kolléga véleménye volt, nem a szerkesztőségé, technika hiba miatt került ki a cikk.

Ma egyébként már történt hasonló eset: az MTI hírfolyamán délután négy órakor jelent meg a hír, hogy Borkai Zsolt rendkívüli sajtótájékoztatót tart este hat órai kezdettel. Ám egy órával később a polgármester sajtótitkársága különösebb indoklás nélkül lefújta az eseményt.

Mindez arra utal, hogy nagy a fejetlenség a Fideszben, de az is elképzelhető, hogy a pártközpont és a győri vezetés került egymással szembe, ennek a jele a sajtóban is nyilvánosságot kapott kavarodás.

Ahogy arról a Magyar Hang hírt adott, a Fidesz kampánystábjában csütörtök óta válságtanácskozást tartanak. Az utolsó mérések ugyanis azt mutatják, a Borkai-ügy magával ránthat több erős jelöltet, köztük Tarlós Istvánt, a Budapest vezetéséért újra induló főpolgármestert is. Forrásunk úgy fogalmazott: a kampánystábban egyre erősebb az a vélekedés, hogy „be kell áldozni Győrt a többi győzelem érdekében”. 

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

40,993lájkolóTetszik
3,811követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nyíljon ki végre az emberek szeme!” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Herczeg Zoltánnal! Mészáros Lőrincet sejtik a milliárdos őrizetbe vétele mögött. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Katasztrofális a második negyedéves GDP-adat: 13,5 százalékos zuhanás egy év alatt

A 10,7 százalékos elemzői várakozásokat jelentősen alulmúlta a magyar gazdaság teljesítménye április és június között.