HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Meghirdették,...

Meghirdették, majd lemondták Borkai sajtótájékoztatóját

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Az MTI délután négy órakor közölte, hogy hat órakor sajtótájékoztatót tart a „héten szexuális és korrupciós botrányba keveredett győri polgármester”, ám öt óra után Borkai Zsolt sajtósa azt közölte a Hvg.hu-al, hogy nem lesz sajtótájékoztató. A hírt később a távirati iroda is megerősítette a lapnak.

HIRDETÉS

Mindez arra utal, hogy a Fidesz berkein belül példátlan zavar támadt.

Nyilvánosság elé áll Borkai | Magyar Hang

A héten szexuális és korrupciós botrányba keveredett győri polgármester péntek este hat órától rendkívüli sajtótájékoztatót tart Győrben, a Mobilis Interaktív Kiállítási Központban – írta az MTI. Borkai Zsolt polgármester most áll először a sajtó elé azóta, hogy egy magát meg nem nevező szivárogtató egy internetes blogban korrupcióval vádolta meg, majd több fotót és videót is nyilvánosságra hozott, amelyeken Borkai az Adrián egy jachton szexuális aktus közben látható.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,248lájkolóTetszik
3,033követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Rá kell venni az embereket, hogy gondolkodjanak – Magyar Hang-ajánló

Interjú Kovács Lászlóval, Nényei Pállal, Erős Antóniával és Szellő Istvánnal. Portré Varga Mihályról. Keresse a lapot az újságárusoknál!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek