„Morális iránytű”: vizsgálni fogja a Borkai-ügyet az olimpiai bizottság

„Morális iránytű”: vizsgálni fogja a Borkai-ügyet az olimpiai bizottság

Borkai Zsolt hölgyek társaságában a luxusjachton

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Magyar Olimpiai Bizottság újonnan felálló etikai bizottsága fog foglalkozni Borkai Zsolt olimpiai bajnok orgiás-szexvideós ügyével, írta meg a szervezet a hvg.hu kérdésére. A vizsgálat – szinte biztosan – a választások utánra esik majd.

Óriási birtok van Borkai feleségének nevén | Magyar Hang

Hatalmas, szőlőhegyet, teniszpályát és jakuzzit is rejtő birtok van Borkai Zsolt feleségének nevén, a területet fegyveres, kutyás őrök őrzik - közölte Facebook-oldalán Hadházy Ákos. Az Ördög ügyvédje blog azt írja, valójában Borkaié az a negyedmilliárd forintos repülőgép, ami Somogyi János cégének nevén van. A Magyar Hang megtudta: a gép 2018 májusában kétszer is megjárta a Győr-Split útvonalat.

Borkai Zsolt győri polgármester, olimpiai bajnok, a MOB közgyűlésének tagja, 2017-ig elnöke is volt, ezért érdekelheti a botrány a MOB-ot. A Borkai-ügyben érintett győri ügyvéd, Rákosfalvy Zoltán is kötődik a sporthoz, a Magyar Úszó Szövetség elnökségi tagja: ez a szervezet már vizsgálatot is indított, szerdán meg is akarták hallgatni Rákosfalvy Zoltánt, de mint a Hvg.hu megírta, az ügyvéd nem jelent meg a meghallgatáson

Borkai-botrány: Milliárdos üzletek és sértett barátok a fedélzeten | Magyar Hang

A Borkai Zsolt körül felbukkanó üzletemberekben közös, hogy mindannyian a győri, sőt a nyugati-magyarországi üzleti meghatározó szereplői. Némelyek a publikált pornográf felvételek tanúsága szerint jelen voltak a dokumentált kéjtúrán is, és Borkaival együtt élvezték a nők társaságát. Másokról viszont annyit mondhatunk, hogy az üzleti életben hancúroznak.

A MOB most azt írta a Hvg.hu-nak, hogy a szervezet „morális iránytűként mutatja az utat a magyar sporttársadalom egészének” a 2028-ig megvalósítandó új stratégiájuk szerint. Az új etikai bizottság felállításáról október 2-án döntöttek, az azonban nem derült ki a lapnak küldött válaszból, pontosan mikor állhat fel az új bizottság.