HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Nyilvánosság ...

Nyilvánosság elé áll Borkai

HIRDETÉS

A héten szexuális és korrupciós botrányba keveredett győri polgármester péntek este hat órától rendkívüli sajtótájékoztatót tart Győrben, a Mobilis Interaktív Kiállítási Központban – írta az MTI.

HIRDETÉS

Borkai Zsolt polgármester most áll először a sajtó elé azóta, hogy egy magát meg nem nevező szivárogtató egy internetes blogban korrupcióval vádolta meg, majd több fotót és videót is nyilvánosságra hozott, amelyeken Borkai az Adrián egy jachton szexuális aktus közben látható.

A polgármester később egy, a helyi tévének felolvasott nyilatkozatában elismerte, hogy ő látható a kompromittáló felvételeken, de azt állította, hogy illegális szereket nem fogyasztott. Azt mondta, a felvételek évekkel ezelőtt készültek, hibázott és megbánta, de nem lép vissza a jelöltségtől.

Az este hat órakor kezdődő sajtótájékoztatóról a Magyar Hang is beszámol.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

29,957lájkolóTetszik
2,834követőKövetés
18,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„A világ kezd totálisan meghülyülni” – Magyar Hang-ajánló

Presser Gábor- és Stefano Bottoni-interjú. Riport a határról és az épülő tiszaújvárosi konténervárosról. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Képes lesz-e Merkel elengedni a hatalmat?

Azzal írhatna történelmet, ha tanítómestere kancellári csúcsának beállítása helyett felismerné, hogy most azzal teszi a legtöbbet a pártjának, Németországnak és Európának is, ha lelép a színről.

Kiteljesedés