HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Tarlós: Borka...

Tarlós: Borkai méltatlan posztjára

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Részletek ITT. Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

Tarlós István szerint Borkai Zsolt méltatlanná vált tisztségére. Budapsrst főpolgármestere az InfoRádió Aréna című műsorában kifejtette: egyszerre felháborítja és elkeseríti a győri polgármester, olimpiai bajnok története.

„Ez védhetetlen, vállalhatatlan és méltatlan. Sokan, sokat és tisztességen dolgoztak azért, hogy teljesítményt mutassanak fel, erre most Borkai Zsolt előállítja ezt a helyzetet. Mások, bizonyos mértékig az egész közössége kontójára. Nem érzi, hogy mi lenne a kötelessége?” 

HIRDETÉS

– fogalmazott Tarlós, megjegyezve: attól fél, hogy Budapesten is vannak emberek, akiket elgondolkodtat az eset. 

Borkai-botrány: Milliárdos üzletek és sértett barátok a fedélzeten | Magyar Hang

A Borkai Zsolt körül felbukkanó üzletemberekben közös, hogy mindannyian a győri, sőt a nyugati-magyarországi üzleti meghatározó szereplői. Némelyek a publikált pornográf felvételek tanúsága szerint jelen voltak a dokumentált kéjtúrán is, és Borkaival együtt élvezték a nők társaságát. Másokról viszont annyit mondhatunk, hogy az üzleti életben hancúroznak.

A főpolgármester elítélte Alföldi Róbert és Karácsony Gergely közös rendezvényének megzavarását, valamint hangsúlyozta, a Párbeszéd irodájában történtek és a zuglói, kispesti történet se semmi, utóbbi szerinte felér egy gazdasági önfeljelentéssel. Megjegyezte, mostaninál „erkölcstelenebb, mellébeszélősebb, súlyos valótlanságok sorozatát tartalmazó” kampányban még nem vett részt.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

35,006lájkolóTetszik
3,144követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Muszáj talpra állnunk – Magyar Hang-ajánló

Interjú Kovács András Péterrel és Kónya Imrével. Digitális oktatás a zsákfalvakban. Hogy lapítják máshol a görbét? Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Budapest, 2020. 04. 01.

„Mindenki azonnal tegye a mobiltelefonját az asztalra, és lépjen hátra.” Az ajtómban taktikai öltözetet viselő, rohamsisakos rendőr áll.