Borkai Zsolt ellen tüntettek Győrben

Borkai Zsolt ellen tüntettek Győrben

Borkai Zsolt ellen tüntetnek Győrben (Fotó: Katona Mariann/Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A győri ellenzék közösen tüntetést szervezett Borkai Zsolt korrupciós és egyéb ügyei miatt a választás előtti napra, október 12-re, Győrben. Az este fél hatra szervezett demonstráción felszólalt Fekete-Győr András (Momentum), Kendernay János (LMP), Szilágyi György (Jobbik), Gulyás Balázs publicista, Pollreisz Balázs (MSZP), Rónai Sándor (DK) és Glázer Tímea, az ellenzék közös polgármesterjelöltje.

Nézze közvetítésünket!

Magyar Hang - A Túlélő Magazin is live now. - Magyar Hang - A Túlélő Magazin

A jobbikos Szilágyi György beszéde közben megjelent Bede Zsolt kormánypárti provokátor, majd néhány perces incidens után kivezették.

Információink szerint a horvátországi szexvideók miatt csütörtök óta a Fidesz kampánystábja is válságtanácskozást tart. Péntek este a Magyar Nemzet online felületén meg is jelent egy a politikust lemondásra felszólító publicisztika, amit azonban egy óra múlva töröltek. Ballai Attila főszerkesztő utólagos magyarázata szerint egy kolléga véleménye volt, nem a szerkesztőségé, technika hiba miatt került ki a cikk.

Borkai Zsolt pedig péntek délután négy órakor rendkívüli sajtótájékoztatót hívott össze hat órára, majd egy óra múlva lefújta.