HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Borkai Zsolt ...

Borkai Zsolt ellen tüntettek Győrben

HIRDETÉS

A győri ellenzék közösen tüntetést szervezett Borkai Zsolt korrupciós és egyéb ügyei miatt a választás előtti napra, október 12-re, Győrben. Az este fél hatra szervezett demonstráción felszólalt Fekete-Győr András (Momentum), Kendernay János (LMP), Szilágyi György (Jobbik), Gulyás Balázs publicista, Pollreisz Balázs (MSZP), Rónai Sándor (DK) és Glázer Tímea, az ellenzék közös polgármesterjelöltje.

HIRDETÉS

Nézze közvetítésünket!

Magyar Hang – A Túlélő Magazin is live now. – Magyar Hang – A Túlélő Magazin

A jobbikos Szilágyi György beszéde közben megjelent Bede Zsolt kormánypárti provokátor, majd néhány perces incidens után kivezették.

Információink szerint a horvátországi szexvideók miatt csütörtök óta a Fidesz kampánystábja is válságtanácskozást tart. Péntek este a Magyar Nemzet online felületén meg is jelent egy a politikust lemondásra felszólító publicisztika, amit azonban egy óra múlva töröltek. Ballai Attila főszerkesztő utólagos magyarázata szerint egy kolléga véleménye volt, nem a szerkesztőségé, technika hiba miatt került ki a cikk.

Borkai Zsolt pedig péntek délután négy órakor rendkívüli sajtótájékoztatót hívott össze hat órára, majd egy óra múlva lefújta.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

29,632lájkolóTetszik
2,793követőKövetés
18,400feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Minden hatalom megittasul önmagától – Magyar Hang-ajánló

Nagy Ervin-, Zsiday Viktor- és Timothy Garton Ash-interjú. Riport a szekszárdi cigánynegyedből. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Egyenlő pályák

Egyetlen kapavágás sem történt még az atlétikai stadionnál, máris többmilliárdos kár ért mindenkit. A közömböseket éppúgy, mint a sportszerető közönséget és a keményen küzdő atlétákat.