HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Borkai Zsolt ...

Borkai Zsolt ellen tüntettek Győrben

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A győri ellenzék közösen tüntetést szervezett Borkai Zsolt korrupciós és egyéb ügyei miatt a választás előtti napra, október 12-re, Győrben. Az este fél hatra szervezett demonstráción felszólalt Fekete-Győr András (Momentum), Kendernay János (LMP), Szilágyi György (Jobbik), Gulyás Balázs publicista, Pollreisz Balázs (MSZP), Rónai Sándor (DK) és Glázer Tímea, az ellenzék közös polgármesterjelöltje.

Nézze közvetítésünket!

Magyar Hang – A Túlélő Magazin is live now. – Magyar Hang – A Túlélő Magazin

A jobbikos Szilágyi György beszéde közben megjelent Bede Zsolt kormánypárti provokátor, majd néhány perces incidens után kivezették.

Információink szerint a horvátországi szexvideók miatt csütörtök óta a Fidesz kampánystábja is válságtanácskozást tart. Péntek este a Magyar Nemzet online felületén meg is jelent egy a politikust lemondásra felszólító publicisztika, amit azonban egy óra múlva töröltek. Ballai Attila főszerkesztő utólagos magyarázata szerint egy kolléga véleménye volt, nem a szerkesztőségé, technika hiba miatt került ki a cikk.

HIRDETÉS

Borkai Zsolt pedig péntek délután négy órakor rendkívüli sajtótájékoztatót hívott össze hat órára, majd egy óra múlva lefújta.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,673lájkolóTetszik
3,466követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Amíg rám nem emeli a kezét…” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Verebes Istvánnal. Miből lett Németh Sándor dúsgazdag? Hogy élnek a szociális szféra dolgozói? Keresse a friss Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Lemondott az MNB alelnöke

Váratlanul visszaadta megbízatását Nagy Márton, a Magyar Nemzeti Bank alelnöke, mert más fontos vezetői tisztséget kapott.