HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld A Magyar Hang...

A Magyar Hang nem lehet ott a Fidesz eredményváróján

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Hiába küldtük el regisztrációnkat, nem lehetünk ott a Fidesz ma esti eredményváróján. A párt sajtóosztálya péntek délután reagált jelentkezésünkre, az eseménnyel kapcsolatos tudnivalók helyett azonban azt írták:

Köszönjük az érdeklődését, azonban tekintettel a hazai és külföldi 
sajtóorgánumok nagyszámú jelentkezésére, valamint a helyszín befogadó 
képességének korlátaira az Ön regisztrációs kérelmét nem tudtuk 
elfogadni. Megértését köszönjük. Üdvözlettel: Fidesz Sajtóiroda

A párt elitje, valamint a meghívott szimpatizánsok és hírességek – immár hagyományosan – a pesti Duna-parton található Bálna rendezvényközpontban követik az önkormányzati választás utáni fejleményeket. A tudósítóknak egy a vendégektől elszeparált helyet biztosítanak, ahol ugyanakkor rövid nyilatkozatok erejéig el lehet csípni egy-egy politikust. Bár a Magyar Hang heti tizenegyezres eladásával az ország második legnagyobb közéleti hetilapja, erre nem lesz lehetőségünk.

Egyébként már jelentkezésünk elküldése sem volt zökkenőmentes. Első nekifutásra, csütörtök este a hivatalos, hang.hu végződésű email-címről próbáltunk regisztrálni. Erre azonnal megérkezett a hivatalos válasz:

A(z) [email protected] e-mail-címre küldött üzenetét letiltották. További információért tekintse meg az alábbi technikai részleteket.

Ezek után gmial.com végű emailcímről próbálkoztunk, a letiltásról szóló üzenet azonban nem érkezett, csak péntek délelőtt a fentebb idézett válasz.

A sajtóosztályhoz ezek után a következő kérdéseket juttattuk el: Hány sajtóorgánum regisztrációját utasították vissza? Melyek ezek? Összesen hány sajtóorgánum és hány sajtómunkás regisztrációját hagyták jóvá? Mely sajtóorgánumok képviseltethetik magukat a Fidesz eredményváróján? Mi az oka annak, hogy a hivatalos emailcímről küldött regisztrációs kísérletre az a válasz érkezett vissza, hogy üzenetünket letiltották? Választ nem kaptunk.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

40,735lájkolóTetszik
3,784követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Fogy a levegő – Magyar Hang-ajánló

Interjú Ascher Tamással és Tompa Andreával. Abszurd komédia karanténra és drága tesztekre. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Jourová: Brüsszel az év végéig reflektálhat a veszélyhelyzet idején hozott kormányzati intézkedésekre

Szél Bernadett levelére válaszolt az Európai Bizottság alelnöke. A Bizottság aggódik a rémhírek terjesztésével kapcsolatos új rendelkezések miatt.