HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Karácsony: Vi...

Karácsony: Visszavisszük Budapestet Európába

HIRDETÉS

Történelmi győzelem született ma Budapesten, ez a budapestiek győzelme, amit azért vívtak, hogy visszaszerezzék a városukat a hatalomtól – kezdte sajtótájékoztatóját Karácsony Gergely, Budapest új főpolgármestere. Hozzátette: a hatalom emberénél mindig erősebb az emberek hatalma, a hazugságot mindig legyőzi a valóság. Ez a győzelem arról szól, hogy Budapest zöld lesz és szabad, a XXI. századból átvisszük a XXII. századba és visszavisszük Európába.

HIRDETÉS

Karácsony szerint az elmúlt évtizedek leggyomorforgatóbb kampánya volt ez. Mindenkinek megköszönte, aki a közös sikerben részt vett. Megköszönte az ellenzéki pártoknak az együttműködést. Hozzátette: ez az eredmény mutatja, hogy ezen az úton kell továbbmenni. Budapest és a megyei jogú városok megváltoztatása az első lépés, hogy megváltoztassuk Magyarországot – mondta. Budapest holnaptól mindannyiunk közös otthona lesz, azokat is képviselni fogom, akik nem rám szavaztak – fogalmazott.

Karácsony Gergely sajtótájékoztatója – Magyar Hang – A Túlélő Magazin

Karácsony szerint ez az eredmény azt is igazolta, hogy a pártok helyesen teszik, ha lehetőséget biztosítanak civil jelölteknek. Hozzátette: a kampány véget ért, most a munka következik. „Nekem az a dolgom, hogy békét hozzak. Ezért új alapokra szeretném helyezni a Budapest és a kormány közötti viszonyt, de nem háborúra, hanem együttműködésre készülök. Holnaptól elkezdjük megvalósítani a programunkat, és egy átlátható, tisztességesen, működő, zöld és szolidáris várost építünk. Október 14-től egy másik országban ébredünk, amely elkezdte visszavenni szabadságát.”

Orbán kész együttműködni a fővárossal | Magyar Hang

Karácsony elmondta: néhány perce Tarlós István telefonon gratulált, ebben a hívásban azt a régi Tarlóst véltem felfedezni, aki igenis szereti ezt a várost. Köszönöm neki ezt a küzdelmet, az eddig végzett munkáját. Új korszak kezdődik, Budapestet fel kell készíteni azokra a kihívásokra, amelyek rá várnak.

Percről percre tudósításunkat itt olvashatja.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

29,940lájkolóTetszik
2,832követőKövetés
18,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„A világ kezd totálisan meghülyülni” – Magyar Hang-ajánló

Presser Gábor- és Stefano Bottoni-interjú. Riport a határról és az épülő tiszaújvárosi konténervárosról. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Szétosztja a hivatali autókat Pikó András

Józsefváros polgármestere azt mondja, nincs szükségük hét járműre.

1984