HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Aláírásgyűjté...

Aláírásgyűjtés indul Borkai Zsolt lemondásáért – Újabb tüntetés is lesz

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Aláírásgyűjtést indítottak Győrben azért, hogy a botrányba keveredett, de a polgármesteri posztot megtartó Borkai Zsolt mondjon le – ezt az ellenzék közös polgármester-jelöltje, Glázer Tímea jelentette be a Facebookon.

Glázer Tímea

A Demokratikus Koalíció politikusa szerint ugyanis Borkai Zsolt szégyent hozott a győriekre. – Tegnap azt jelentette be, hogy kilép a Fideszből, mert nem akar morális hátrányt okozni a pártjának. Vagyis Borkai lemosná a szégyent, amit a Fidesznek okozott, de nem mossa le a szégyent, amit a városunknak okozott – írta. Glázer Tímea szerint „Borkainak fontosabb a Fidesz, mint Győr, fontosabb neki Orbán Viktor, mint a győri polgárok”.

Az ellenzéki politikus ismét azt követeli, hogy a polgármester mondjon le posztjáról, ezt támogatnák meg az aláírásgyűjtéssel.

Ismert, Borkai Zsolt szorosan ugyan, de győzelmet aratott vasárnap. 44,3 százalék szavazott rá, míg Glázer Tímea 42,8 százalékot kapott.

Frissítés: Aláírásgyűjtés mellett újabb tüntetés lesz
A múlt heti demonstráció után szombatra újabb tüntetést hirdettek a győri ellenzéki pártok “Viszlát Borkai” címmel. – Mondjuk ki közösen, hogy Borkai méltatlan a város vezetésére – hirdetik a Facebookon, hozzátéve, hogy Borkai Zsoltnak a Fidesz „erkölcsössége” fontosabb, mint a város becsülete. Felrótták azt is, hogy a kormánypárt becsapta a saját szavazóit is azzal, hogy a választások után lemondott a polgármester.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

40,884lájkolóTetszik
3,798követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Fogy a levegő – Magyar Hang-ajánló

Interjú Ascher Tamással és Tompa Andreával. Abszurd komédia karanténra és drága tesztekre. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek