HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Karácsony Ger...

Karácsony Gergely kivégezné a Lokált

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Kisöpörné Budapest utcáiról a Lokált Karácsony Gergely. A frissen megválasztott főpolgármester az Indexnek nyilatkozva “hazug” kiadványnak nevezte a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA) ingyenesen terjesztett lapját és – mint mondta – mindent megtesz annak érdekében, hogy közterületen ne lehessen terjeszteni „a hazugságokat”.

Karácsony elmondta, nem ismeri ugyan a Budapesti Közlekedési Központtal (BKK) a jelenleg érvényben lévő szerződés részleteit, hogy abban milyen feltételek vannak a felmondást illetően, de utasítani fogja a BKK-t, hogy vizsgálja meg a lehetőségeket és mondja fel a szerződést.

Karácsony Gergely: Ennek a világnak vége | Magyar Hang

A Lokál 2016 nyarán a korábban ingyenesen terjesztett, Simicska Lajos érdekkörébe tartozó Metropolt váltotta fel a piacon. 150 ezer példányban nyomtatták eleinte, forgalmasabb tömegközlekedési csomópontokban, megállókban, vasút- és buszállomásokon lehetett találkozni vele. A kiadója a Modern Media Group Befektetési és Vagyonkezelő Zrt. volt, az induláskor a tulajdonosa félig Habony Árpád, félig pedig az a Győri Tibor volt, aki az előző ciklusban a Miniszterelnökség jogi ügyekért felelős vezetőjeként szerepelt.

A lap igen hamar átalakult a bulváros, könnyed reggeli olvasmányélményből a kormány propagandahadjáratának egyik katonájává, aminek hitelességéről csak egy szám: volt olyan helyreigazított cikkük, amiben 15 állításból 11 hamisnak bizonyult.

HIRDETÉS
Az állam a Lokálnak szórja ki az év végi aprót | Magyar Hang

A Lokál nem akármilyen formában tálalta az önkormányzati választás eredményeit. A hétfői számukban még nem szerepeltek érdemi eredmények, ezt lehetett azzal magyarázni, hogy korábban volt a lapzártájuk, mint ahogy a szavazatokat megszámlálták volna. A keddig újság esetében viszont ez már nem állt fent, a címlapon kétszer is nagy betűvel hirdették, hogy továbbra is a legerősebb párt a Fidesz. A belső oldalakon már hosszan idézték Orbán Viktor vasárnap esti beszédét, illetve megjelent egy cikk „Köszönet Tarlós Istvánnak” címmel. Miközben Budapesten a 23 kerület többségében az ellenzék tudott nyerni, az újság „kormánypárti sikerek” címmel azt az öt polgármestert ünnepli, akik meg tudták őrizni posztjukat.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,653lájkolóTetszik
3,464követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Amíg rám nem emeli a kezét…” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Verebes Istvánnal. Miből lett Németh Sándor dúsgazdag? Hogy élnek a szociális szféra dolgozói? Keresse a friss Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek