HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Tarlós István...

Tarlós István: Azt tudom mondani, hogy szeret a Jóisten

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Hogy ilyen körülmények között nem én nyertem, erre azt tudom mondani, hogy szeret a Jóisten – ezt mondta a Népszavának Tarlós István azután, hogy ellenzéki többségű közgyűlés áll össze a vasárnapi önkormányzati választások után. A leköszönő főpolgármester szerint ő tehát jól járt a helyzettel. – Képzelje csak el ezt a közgyűlést, szemben a kormánnyal, és ha mégis én nyerek, akkor a fókuszban velem – mondta.

HIRDETÉS

A város eddigi vezetője mindenkit arra kért, hogy csillapodjon le, ő maga is örül annak, hogy véget ért a „minden oldalról ronda kampány”. Azt szeretné, ha háborúskodás helyett nyugalom lenne Budapesten.

A választási eredménnyel kapcsolatban azt gondolja, szinte biztos, hogy a szavazópolgárok nem az ő személyéről hoztak döntést. Nettó 25 évig volt polgármester, 9 évig főpolgármester, a munkájával nem elégedetlen. Mint mondta, csinálja utána ezt valaki, ha tudja.

Már megvan, mivel kezdi a munkát Karácsony Gergely | Magyar Hang

Utódjáról szólva Tarlós István úgy fogalmazott, hogy bár nem hasonló személyiségek, „eredendően nem utálják egymást Karácsony Gergellyel”, és őszintén gratulál neki a győzelemhez. A felvetésre pedig, hogy miben és milyen tanácsot adna a városvezetés kapcsán az ellenzéki politikusnak, annyit mondott: „ha valamiről megkérdez, a véleményem elmondom neki, de senkinek nem vagyok a fogadatlan prókátora”.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,436lájkolóTetszik
3,045követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

A NER közepén állva – Magyar Hang-ajánló

Interjú Udvaros Dorottyával, kádári módszerekkel megosztott magyar közösségek és az Edda, ózdi és sályi riport. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Kampányszünet?

A jövőbeni győzelemhez mindkét félnek új ötletekre, fáradságos terepmunkára, hatalmas erőfeszítésekre lesz szüksége.