HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Tarlós István...

Tarlós István: Azt tudom mondani, hogy szeret a Jóisten

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

Hogy ilyen körülmények között nem én nyertem, erre azt tudom mondani, hogy szeret a Jóisten – ezt mondta a Népszavának Tarlós István azután, hogy ellenzéki többségű közgyűlés áll össze a vasárnapi önkormányzati választások után. A leköszönő főpolgármester szerint ő tehát jól járt a helyzettel. – Képzelje csak el ezt a közgyűlést, szemben a kormánnyal, és ha mégis én nyerek, akkor a fókuszban velem – mondta.

A város eddigi vezetője mindenkit arra kért, hogy csillapodjon le, ő maga is örül annak, hogy véget ért a „minden oldalról ronda kampány”. Azt szeretné, ha háborúskodás helyett nyugalom lenne Budapesten.

HIRDETÉS

A választási eredménnyel kapcsolatban azt gondolja, szinte biztos, hogy a szavazópolgárok nem az ő személyéről hoztak döntést. Nettó 25 évig volt polgármester, 9 évig főpolgármester, a munkájával nem elégedetlen. Mint mondta, csinálja utána ezt valaki, ha tudja.

Már megvan, mivel kezdi a munkát Karácsony Gergely | Magyar Hang

Utódjáról szólva Tarlós István úgy fogalmazott, hogy bár nem hasonló személyiségek, „eredendően nem utálják egymást Karácsony Gergellyel”, és őszintén gratulál neki a győzelemhez. A felvetésre pedig, hogy miben és milyen tanácsot adna a városvezetés kapcsán az ellenzéki politikusnak, annyit mondott: „ha valamiről megkérdez, a véleményem elmondom neki, de senkinek nem vagyok a fogadatlan prókátora”.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

HIRDETÉS
Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

35,654lájkolóTetszik
3,166követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nagyon súlyos és hosszú válság jön” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Róna Péterrel, Döbrentey Ildikóval és Levente Péterrel. Együtt kell élnünk a fenyegetéssel? Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek