HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Karácsony Ger...

Karácsony Gergely díszpolgárrá nevezné ki Tarlós Istvánt

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

– Továbbra is főpolgármester úrnak fogom szólítani Tarlós Istvánt, ez a titulus mindenkinek jár, akit egyszer megszavaztak a budapestiek – mondta Karácsony Gergely a főváros vasárnap megválasztott első embere miután találkozott elődjével és átvette a hivatalát.

HIRDETÉS

Hozzátette, mindenkit képviselni szeretne, aki rá szavazott. Jelenleg az alakuló ülés előkészítése zajlik, és nem kell politikai boszorkányüldözésre számítani.

Mint mondta, már az alakulóülésen érdemi döntéseket akarunk hozni a szabad és zöld Budapest programjának megvalósítása érdekében. Hozzátette, az egyeztetés barátságos hangulatban telt, ebből néhány perc volt a hivatalos rész, a többi Karácsony megfogalmazásában inkább baráti beszélgetésre hasonlított.

Sajtótájékoztatóm a Városházán – Karácsony Gergely

Sajtótájékoztatóm a Városházán

Az új főpolgármester arról is szólt, hogy vissza kell adni Budapest megtépázott becsületét, úgy érzi, hogy semmi akadálya nincs annak, hogy ezzel kezdjék meg a munkát. Bejelentette, már az új Fővárosi Közgyűlés alakuló ülésén kezdeményezni fogja, hogy Demszky Gábort és Tarlós Istvánt Budapest díszpolgárjává tegyék.

HIRDETÉS

Hangsúlyozta, nem haraggal, barátságban váltak el Tarlós Istvánnal, elődje felajánlotta, hogy bármikor fordulhat hozzá tanácsért.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,223lájkolóTetszik
3,033követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Rá kell venni az embereket, hogy gondolkodjanak – Magyar Hang-ajánló

Interjú Kovács Lászlóval, Nényei Pállal, Erős Antóniával és Szellő Istvánnal. Portré Varga Mihályról. Keresse a lapot az újságárusoknál!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek