HIRDETÉS
HIRDETÉS

Karácsony Gergely díszpolgárrá nevezné ki Tarlós Istvánt

Szerző: | 2019. október 17., 12:34 | Belföld

Karácsony Gergely megválasztott és Tarlós István leköszönő főpolgármester a hivatal átadás-átvételén a Városházán 2019. október 17-én (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

HIRDETÉS
HIRDETÉS

– Továbbra is főpolgármester úrnak fogom szólítani Tarlós Istvánt, ez a titulus mindenkinek jár, akit egyszer megszavaztak a budapestiek – mondta Karácsony Gergely a főváros vasárnap megválasztott első embere miután találkozott elődjével és átvette a hivatalát.

Hozzátette, mindenkit képviselni szeretne, aki rá szavazott. Jelenleg az alakuló ülés előkészítése zajlik, és nem kell politikai boszorkányüldözésre számítani.

Mint mondta, már az alakulóülésen érdemi döntéseket akarunk hozni a szabad és zöld Budapest programjának megvalósítása érdekében. Hozzátette, az egyeztetés barátságos hangulatban telt, ebből néhány perc volt a hivatalos rész, a többi Karácsony megfogalmazásában inkább baráti beszélgetésre hasonlított.

Sajtótájékoztatóm a Városházán – Karácsony Gergely

Sajtótájékoztatóm a Városházán

Az új főpolgármester arról is szólt, hogy vissza kell adni Budapest megtépázott becsületét, úgy érzi, hogy semmi akadálya nincs annak, hogy ezzel kezdjék meg a munkát. Bejelentette, már az új Fővárosi Közgyűlés alakuló ülésén kezdeményezni fogja, hogy Demszky Gábort és Tarlós Istvánt Budapest díszpolgárjává tegyék.

Hangsúlyozta, nem haraggal, barátságban váltak el Tarlós Istvánnal, elődje felajánlotta, hogy bármikor fordulhat hozzá tanácsért.

Címkék: Budapest, főpolgármester, Karácsony Gergely, Tarlós István


HIRDETÉS

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Pin It on Pinterest