HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Orbán maga a ...

Orbán maga a kockázat

HIRDETÉS

Orbánék sokkal nagyobb vereséget szenvedtek, mint gondolták, ettől még továbbra is a rezsim van hatalmon a maga autokrata hatalomgyakorlásával. Karácsony Gergely és Márki-Zay Péter jelentkezhet be most az ellenzék vezető szerepére. A kormány valószínűleg megpróbálja megmutatni, hogy ki az úr a háznál, de nagyon hamar szembesülni fognak azzal, hogy a főváros, a tíz megyei jogú város, illetve a kisebb városok rengeteg embert takarnak.

HIRDETÉS

Néhány mondat abból, ahogyan jobb- és baloldali véleményformálók, közéleti szereplők értékelték a Magyar Hang megkeresésére az önkormányzati választások eredményét.

Karácsony: Visszavisszük Budapestet Európába | Magyar Hang

Vona Gábor például a miniszterelnök vasárnapi esti beszédéből kiemelte azt a félmondatod, miszerint a Fidesz a legerősebb párt, és akként is fognak viselkedni. – Én ebből azt éreztem ki, hogy a kisvasút tovább fog épülni – mondta. Schiffer András az ellenzék és a Fidesz előtt álló nehézségekről, kockázatokról beszélt, a kormánypárt kapcsán megnevezve magát Orbán Viktort is.

Gulyás Márton úgy látta, az ellenzék kiütötte az első téglát a NER falából, azonban azt, hogy ez olyan repedés lesz-e, amely később az egész rendszer összeomlását eredményezheti, most még nem lehet megmondani. Kéri László pedig úgy vélte, nincs az a kormány a világon, még Orbán Viktor kormánya sem, amely meg merné engedni magának, hogy direkt ellenséges kormányzati politikát folytasson a lakosság jelentős arányával szemben.

Orbán kész együttműködni a fővárossal | Magyar Hang

Mennyiben hatott a választások eredményére a Borkai-ügy? Számít-e még a pártidentitás? Komolyan kell-e venni Orbán Viktor békülékeny mondatait? Mi köze Orbán Viktor vasárnap esti beszédének Kádár Jánoshoz? Mi történhet most azzal a párttal, amelyik megpróbál domináns lenni? Hogyan tovább 2022 felé? A válaszokat keresse a Magyar Hang október 18-án megjelent 2019/42. számában!

HIRDETÉS

Hetilapunkat megvásárolhatja az újságárusoknál, valamint elektronikus formában a Digitalstandon! És hogy mit talál még a 2019/42. számban? Itt megnézheti!

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
Katona Mariann
Katona Mariann
A Magyar Hang belpolitikai újságírója

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

29,631lájkolóTetszik
2,792követőKövetés
18,400feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Minden hatalom megittasul önmagától – Magyar Hang-ajánló

Nagy Ervin-, Zsiday Viktor- és Timothy Garton Ash-interjú. Riport a szekszárdi cigánynegyedből. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Egyenlő pályák

Egyetlen kapavágás sem történt még az atlétikai stadionnál, máris többmilliárdos kár ért mindenkit. A közömböseket éppúgy, mint a sportszerető közönséget és a keményen küzdő atlétákat.