HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Borkai-ügy: Ú...

Borkai-ügy: Újra megszólalt az “ördög ügyvédje”

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Az önkormányzati választás óta lényegében először szólalt meg a Borkai Zsolt botrányos ügyeiről szivárogatató, magát az ördög ügyvédjének nevező ismeretlen. A legfrissebb bejegyezésében hosszan ír arról, hogy milyen messzire jutott az ország ebben az ügyben, de ezúttal semmiféle konkrétummal vagy újdonsággal nem állt elő.

HIRDETÉS

A névtelenségbe burkolózó szivárogtató továbbra is állítja, hogy “nagyon sok” anyag van nála és jön majd a folytatás. Sőt, azt is kérte, hogy akinek szintén van terhelő anyaga, juttassa el hozzá.

Megszólalt Orbán Viktor a Borkai-ügyről | Magyar Hang

Az ördög ügyvédje az is írta magáról, hogy “vadásznak rá”, illetve “többször halálosan megfenyegették”, de ő már nyilvánvalóvá tette, hogy nincs vesztenivalója.

A polgármesteri posztot ismét elnyerő, ám a Fideszből kilépett Borkai Zsolt ellen közben szombaton ismét tüntettek. Az Index tudósítása szerint párszázan gyűltek össze a Városháza előtt, hogy a polgármester lemondását követeljék. A felszólalók többek között olyanokról beszéltek, hogy Borkainak inkább aszfaltra kellett volna költenie, és oszlassa fel magát a közgyűlés. Emellett felháborítónak találják, hogy a győri püspök még nem szólalt fel az ügyben.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,753lájkolóTetszik
3,047követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

A NER közepén állva – Magyar Hang-ajánló

Interjú Udvaros Dorottyával, kádári módszerekkel megosztott magyar közösségek és az Edda, ózdi és sályi riport. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek