HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Az NVB elutas...

Az NVB elutasította a Baranyi Krisztinával szembeni beadványt

HIRDETÉS

Egyhangúlag elutasította a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) a Munkáspárt ferencvárosi jelöltje, Fléger Tamás beadványát hétfőn. A politikus a IX. kerületi választás eredményét támadta meg csalás gyanújára hivatkozva. Baranyi eddig épp ezért nem is tudta elfoglalni hivatalát.

HIRDETÉS

Múlt héten számolt be arról az ellenzéki politikus, hogy a jogerőre emelkedés előtt tíz perccel támadták meg a választás eredményét, ezzel nyerve három napot. „Ez két dolgot jelenthet. Vagy ennyire pitiáner, kisstílű a banda, vagy kell még idő, hogy eltüntessenek mindent, amiért börtönbe mehetnek. Rettegnek. Van miért” – írta akkor Ferencváros megválasztott polgármestere.

Az NVB most arra hivatkozott, hogy Fléger csak újságcikkeket hozott fel állításait bizonyítandó, hasonló esetekben pedig a bizottság mindig így szokott dönteni.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

29,624lájkolóTetszik
2,792követőKövetés
18,300feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Minden hatalom megittasul önmagától – Magyar Hang-ajánló

Nagy Ervin-, Zsiday Viktor- és Timothy Garton Ash-interjú. Riport a szekszárdi cigánynegyedből. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Jelentkezzen az eucharisztikus kongresszusra! (x)

A résztvevők a rendezvény honlapján keresztül regisztrálhatnak a többségében ingyenes eseményekre.