HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Felfüggesztet...

Felfüggesztette az Országgyűlés Varju László mentelmi jogát

HIRDETÉS

Felfüggesztette az Országgyűlés a Demokratikus Koalíció politikusa, Varju László mentelmi jogát. A DK-s parlamenti képviselőt választás rendje elleni bűntettel gyanúsítják, a felfüggesztést pedig a legfőbb ügyész kezdeményezte.

HIRDETÉS

A gyanú szerint Varju a tavalyi országgyűlési választás előtt pénzt kínált egy független jelöltnek, Horváth Imrének azért, hogy visszalépjen a javára. Utóbbi az ajánlatot visszautasította. Horváth egyébként korábban az MSZP politikusa volt, egy időközin pedig le is győzte szocialistaként a Fideszt. Horváth akkor 50, Hollósi Antal pedig csak 30 százalékot kapott. Horváth Imre azután lépett ki az MSZP-ből, hogy a tavalyi parlamenti választás előtt kiderült, nem őt indítanák Újpesten.

Varju a Facebook-oldalán azt írta: „Nem is az Orbán-rendszerben élnénk, ha nekünk, ellenzéki politikusoknak nem kellene időről-időre koncepciós eljárásokkal szembenéznünk. Én minden lehetséges alkalommal el fogom mondani, hogy ez egy koncepciós eljárás, de véget vetni a közhatalommal folyamatosan visszaélő Orbán-rendszernek csak a választók fognak tudni.”

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

29,626lájkolóTetszik
2,792követőKövetés
18,300feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Minden hatalom megittasul önmagától – Magyar Hang-ajánló

Nagy Ervin-, Zsiday Viktor- és Timothy Garton Ash-interjú. Riport a szekszárdi cigánynegyedből. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

„Különösen érzékeny kérdés”: nem tiltakozik a külügy a szíriai templomrongálás miatt

Bár az eddig napvilágot látott hírek szerint a Törökország által felbérelt iszlamista milícia dúlta fel a szíriai Tel-Abjad keresztény templomát, a Külgazdasági és Külügyminisztérium mégsem tiltakozik diplomáciai úton, mivel számára nem egyértelmű, ki követte el az atrocitásokat.

Válik a Rogán házaspár

Vendégjárás