HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Felfüggesztet...

Felfüggesztette az Országgyűlés Varju László mentelmi jogát

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Felfüggesztette az Országgyűlés a Demokratikus Koalíció politikusa, Varju László mentelmi jogát. A DK-s parlamenti képviselőt választás rendje elleni bűntettel gyanúsítják, a felfüggesztést pedig a legfőbb ügyész kezdeményezte.

A gyanú szerint Varju a tavalyi országgyűlési választás előtt pénzt kínált egy független jelöltnek, Horváth Imrének azért, hogy visszalépjen a javára. Utóbbi az ajánlatot visszautasította. Horváth egyébként korábban az MSZP politikusa volt, egy időközin pedig le is győzte szocialistaként a Fideszt. Horváth akkor 50, Hollósi Antal pedig csak 30 százalékot kapott. Horváth Imre azután lépett ki az MSZP-ből, hogy a tavalyi parlamenti választás előtt kiderült, nem őt indítanák Újpesten.

Varju a Facebook-oldalán azt írta: „Nem is az Orbán-rendszerben élnénk, ha nekünk, ellenzéki politikusoknak nem kellene időről-időre koncepciós eljárásokkal szembenéznünk. Én minden lehetséges alkalommal el fogom mondani, hogy ez egy koncepciós eljárás, de véget vetni a közhatalommal folyamatosan visszaélő Orbán-rendszernek csak a választók fognak tudni.”

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

41,110lájkolóTetszik
3,824követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nyíljon ki végre az emberek szeme!” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Herczeg Zoltánnal! Mészáros Lőrincet sejtik a milliárdos őrizetbe vétele mögött. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Schilling Árpád: Vidnyánszky kezdetektől hiányos érvkészlete mára puszta önsajnálattá merevedett

A rendező szerint a kuratóriumi elnök is leiratkozott a „sorosista, libernyák, szabadkőműves” mantrát hajtogató nemzeti radikálisok színvonalára.