HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Orbán nem áll...

Orbán nem áll nagy nyilvánosság elé a forradalom napján

HIRDETÉS

Nem lesz nagy nyilvános Orbán Viktor-beszéd október 23-án, a miniszterelnök inkább szűk körben szólal fel szerdán a Zeneakadémián. Ez a kormánypárti Origo cikkéből derült ki. Az eddigi gyakorlat az volt, hogy ha a kormányfő Magyarországon van, tart is beszédet a forradalom napján, már nemcsak magyar, de lengyel jobboldaliak előtt is.

HIRDETÉS

A hivatalos programok egyébként október 22-én megkezdődnek, az 1956-os műegyetemi emlékműnél tartanak koszorúzást. Itt beszédet mond majd Boross Péter exminiszterelnök, míg a Műegyetemen Palkovics László lesz hallható. A Bem szobornál pedig Rétvári Bence áll a nyilvánosság elé. Szerdán reggel kilenckor lesz az ünnepélyes zászlófelvonás a Kossuth téren, majd este hétkor Szabadságkoncertet adnak a Millenárison. A Zeneakadémián díszhangversennyel zárják az ünnepi rendezvényeket Kovács Zoltán államtitkár közlése szerint.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

29,644lájkolóTetszik
2,795követőKövetés
18,400feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Minden hatalom megittasul önmagától – Magyar Hang-ajánló

Nagy Ervin-, Zsiday Viktor- és Timothy Garton Ash-interjú. Riport a szekszárdi cigánynegyedből. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Horthy bevonulása: Karácsony undorodik, Lázár virágot vitt a kormányzó sírjára

A Mi Hazánk Mozgalom a Bartók Béla úton emlékezett Horthy Miklós száz évvel ezelőtti bevonulására, amit a főpolgármester kifejezett undorral és megvetéssel fogadott. Lázár János virágot vitt a kormányzó sírjára.

Harcra, magyar!