HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Rágalmazás ma...

Rágalmazás matt nyomoznak a TV2 és az Origo munkatársai ellen

HIRDETÉS

Rágalmazás vétsége miatt indult büntetőügyben nyomozást rendelt el Kökény-Szalai Vivien, a TV2 hírigazgatója, valamint a TV2 Tények felelős szerkesztői, műsorvezetői és az Origo.hu egyik újságírója ellen a Pesti Központi Kerületi Bíróság – tájékoztatott a Demokratikus Koalíció (DK) az Országos Sajtószolgálathoz eljuttatott közleményében

HIRDETÉS

Mint a párt kommünikéje fogalmaz, „a TV2 Tények és az Origo.hu propagandistái az önkormányzati választási kampányban minden idők egyik legaljasabb lejáratását indították László Imre, az ellenzék közös újbudai polgármestere – akkor még csak polgármesterjelöltje – ellen”.

Mészáros Lőrincék már át is vették a TV2-t | Magyar Hang

Andy Vajna január 20-i halála után négy nappal már át is alakították a TV2 vezetését, Vaszily Miklós lett az elnök – tudta meg a cégadatokból a Válasz Online. Január 24-én a TV2 Média Csoport Zrt. rendkívüli közgyűlést tartott, ráadásul különös helyszínen. Nem a csatorna zuglói, Róna utcai székházában, nem is a Vajna-tulajdonú vállalatok Rákóczi úti főhadiszállásán.

A párt felidézte: a Tények adásában azt állította egy nevét és arcát nem vállaló, eltorzított hangon nyilatkozó személy, hogy szexuális zaklatás érte, az esetet pedig jelentette is a kórház vezetésénél. Azon túl, hogy a történetet maga a magánklinika vezetője cáfolta az RTL Híradónak, László Imre is megtett minden lehetséges jogi lépést az ügyben.


HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

29,935lájkolóTetszik
2,831követőKövetés
18,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„A világ kezd totálisan meghülyülni” – Magyar Hang-ajánló

Presser Gábor- és Stefano Bottoni-interjú. Riport a határról és az épülő tiszaújvárosi konténervárosról. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Facebook komment miatt kirúgták Lattmann Tamást a közszolgálati egyetemről

Az Alapjogokért Központ egyik női munkatársára tett az egyetem szerint elfogadhatatlan – szexista – megjegyzéseket. Az oktató szerint azonban ő tisztázta a félreérthető kiírását és bíróságra megy.

1984