Végrehajtás a 168 Óránál

Végrehajtás a 168 Óránál

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Végrehajtást rendelt el Dévényi Norbert közjegyző a 168 Óra hetilapot megjelentető Telegráf Kiadó Kft. ellen – értesült a Media1.hu A médiapiaci szakportál azt írta, az ügyiratszámból arra lehet következtetni, hogy fizetési meghagyási eljárás fordult végrehajtássá.

A Media1-nek tegnap a 168 Óra egyik külsős újságírója is jelezte, hogy a felé fennálló számlatartozás ügye is végrehajtási szakba került a hetilap ellen, erről már értesítést kapott, így már két végrehajtásról lehet szó.

A Media1 korábban azt írta: Lakner Zoltán, a hetilap távozó főszerkesztő-helyettese hónapokkal ezelőtti fizetését sem kapta meg, ezért felszámolási eljárás megindítását helyezte kilátásba a Köves Slomó nevével összefüggésbe hozható Telegráf Kft., a 168 Óra kiadója ellen. Több más 168 Órá-s szerző is panaszkodik, hogy tartozik nekik a kiadó.