HIRDETÉS
HIRDETÉS

Végrehajtás a 168 Óránál

Szerző: | 2019. október 22., 12:25 | Belföld

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Végrehajtást rendelt el Dévényi Norbert közjegyző a 168 Óra hetilapot megjelentető Telegráf Kiadó Kft. ellen – értesült a Media1.hu A médiapiaci szakportál azt írta, az ügyiratszámból arra lehet következtetni, hogy fizetési meghagyási eljárás fordult végrehajtássá.

A Media1-nek tegnap a 168 Óra egyik külsős újságírója is jelezte, hogy a felé fennálló számlatartozás ügye is végrehajtási szakba került a hetilap ellen, erről már értesítést kapott, így már két végrehajtásról lehet szó.

A Media1 korábban azt írta: Lakner Zoltán, a hetilap távozó főszerkesztő-helyettese hónapokkal ezelőtti fizetését sem kapta meg, ezért felszámolási eljárás megindítását helyezte kilátásba a Köves Slomó nevével összefüggésbe hozható Telegráf Kft., a 168 Óra kiadója ellen. Több más 168 Órá-s szerző is panaszkodik, hogy tartozik nekik a kiadó.

Címkék: 168 Óra, Köves Slomó, média, médiapiac, sajtó, végrehajtás


HIRDETÉS
Egy elbűvölő fazon a pitbull-képzőből

Egy elbűvölő fazon a pitbull-képzőből

Megítélése igencsak vegyes, forrásaink olyanokat mondtak róla, hogy baromi okos, éles eszű, óriási munkabírású, de voltak olyan vélemények is, hogy agresszív, gátlástalan, sőt, reakcióiban már-már olyan tud lenni, mint egy „klimaxos nő”. Portré Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszterről.

Parittya

Parittya

Az oktondi erőfitogtatás nemcsak a hétköznapi muszklibajnokok sajátja. A nagy multinacionális vállalatoké is. Ők a gazdasági élet izompacsirtái. Sosem mutatkoznak pőre valójukban.

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Pin It on Pinterest