Terézváros szerződést bont a Figyelővel

Terézváros szerződést bont a Figyelővel

Momentumos molinó mögött vonulnak az MTVA-székházhoz 2018. december 16-án (Fotó: Varga Máté)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Évi 4,2 millió forintot költött a terézvárosi önkormányzat arra, hogy megjelenjen a Figyelőben több cikk a kerületről – ezt a városrész új polgármestere közölte a Facebookon. Soproni Tamás egyúttal bejelentette azt is, hogy a szerződés megszüntetését kérte a hivataltól.

– Nem tudom, valakinek feltűnt-e már, de a Figyelő mellékletében eddig két oldalt töltöttek meg terézvárosi tartalmak. Nem ingyen. Gyanítom, hogy nem sokan fordítottak figyelmet erre a mellékletre, de jelzem, hogy mostantól nem is leszünk benne – közölte az új polgármester. Az újságot KESMA-propagandalpnak nevezte, az omiózus mellékletet pedig senki által sem olvasottnak.

A propagandának sok városban vége | Magyar Hang

A momentumos politikus bejegyzését azzal zárta: “Így épül a NER. És így bontjuk le, apránként”.

A Figyelő korábban Schmidt Mária tulajdonában volt, emlékezetes a listázásáról. Tavaly ősszel került a központosított médiaholding, a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány, vagyis a KESMA égisze alá.