Újabb kerületben állították le a kilakoltatásokat

Újabb kerületben állították le a kilakoltatásokat

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Újbudán sincs kilakoltatás! A mai napon Újbudán is életbe lépett a kilakoltatási tilalom – írja Facebook-oldalán László Imre, Újbuda frissen megválasztott polgármestere. „A Parlamentben nem is tudom, hány alkalommal kellett végigélnem ellenzéki társaim beszámolóját a kilakoltatás miatt, családtól elszakított és állami gondozásba vett gyermekekről. Gyermekekről, akik sírva kapaszkodtak szüleikbe és nem értették, miért kell elválniuk. A mai naptól kerületünkben ez már nem lehetséges!" – írta a polgármester.

Security Check Required

null

A mostani bejelentés nem az első a fővárosban. Karácsony Gergely kezdte a sort, majd következett Pikó András nyolcadik kerületi polgármester, Kiss László, a harmadik kerület új vezetője már október 20-án beszámolt róla, hogy felkérte a vagyonkezelő vezetőjét a kialakoltatások leállítására. Így a mostani bejelentéssel, amelyet a 24.hu vett észre először, négyre emelkedett a családok szétszakítására nemet mondó budaspesti önkormányzati vezetők száma.