HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Megemelt végk...

Megemelt végkielégítést javasol Karácsony Gergely főpolgármester elődjének, Tarlós Istvánnak

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Megemelt összegű végkielégítést javasol Karácsony Gergely megválasztott főpolgármester elődjének, a fideszes Tarlós Istvánnak – derül ki a november 5-i ülésre készített előterjesztésből. A korábbi főpolgármestert három havi illetményének megfelelő végkielégítés illeti meg, Karácsony azonban ennél többet javasol. Erre a közszolgálati jogszabályokról szóló jogszabályok lehetőséget adnak. A képviselő-testület ugyanis ezt további, legfeljebb háromhavi illetményének megfelelő összeggel egészítheti ki.

HIRDETÉS

Karácsony ezzel élne is, azaz háromhavi pluszt javasol Tarlósnak. Az előterjesztésből kiderül, hogy erre a fedezet rendelkezésre is áll.

A főpolgármesteri tisztséget 2010 és 2019 között betöltő Tarlós István egyhavi illetménye 1 296 321 forint volt, ennek alapján a háromhavi végkielégítés összege 3 888 963 forint. Ennek tehát a duplájával, több mint 7 millió forint bánatpénzzel távozhat, ha megszavazza a közgyűlés.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,823lájkolóTetszik
3,048követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Sokk, lincshangulat, hergelés – Magyar Hang-ajánló

Páros Interjú Pálinkás Józseffel és Magyar Bálinttal, beszélgetés Hadházy Ákossal, valód nemzeti konzultáció. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Feszült a helyzet a török-szír konfliktusban, 22 török katona meghalt egy bombázásban

Legalább huszonkét török katona halt meg egy légitámadásban az észak-kelet szíriai Idlib város közelében csütörtök éjjel.

Ferenc pápa gyengélkedik