HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Megemelt végk...

Megemelt végkielégítést javasol Karácsony Gergely főpolgármester elődjének, Tarlós Istvánnak

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Megemelt összegű végkielégítést javasol Karácsony Gergely megválasztott főpolgármester elődjének, a fideszes Tarlós Istvánnak – derül ki a november 5-i ülésre készített előterjesztésből. A korábbi főpolgármestert három havi illetményének megfelelő végkielégítés illeti meg, Karácsony azonban ennél többet javasol. Erre a közszolgálati jogszabályokról szóló jogszabályok lehetőséget adnak. A képviselő-testület ugyanis ezt további, legfeljebb háromhavi illetményének megfelelő összeggel egészítheti ki.

Karácsony ezzel élne is, azaz háromhavi pluszt javasol Tarlósnak. Az előterjesztésből kiderül, hogy erre a fedezet rendelkezésre is áll.

A főpolgármesteri tisztséget 2010 és 2019 között betöltő Tarlós István egyhavi illetménye 1 296 321 forint volt, ennek alapján a háromhavi végkielégítés összege 3 888 963 forint. Ennek tehát a duplájával, több mint 7 millió forint bánatpénzzel távozhat, ha megszavazza a közgyűlés.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,658lájkolóTetszik
3,464követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Amíg rám nem emeli a kezét…” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Verebes Istvánnal. Miből lett Németh Sándor dúsgazdag? Hogy élnek a szociális szféra dolgozói? Keresse a friss Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek