HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Részleteket á...

Részleteket árult el Szijjártó Péter az Orbán-Putyin találkozóról

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását. Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Közösen épít újjá Szíriában Magyarország és Oroszország egy kolostort – ebben is megállapodott Orbán Viktor a napokban hazánkban járt Vlagyimir Putyinnal. Szijjártó Péter külügyminiszter – az MTI beszámolója szerint – a Kossuth Rádió vasárnap reggeli műsorában árult el részleteket a találkozóról.

HIRDETÉS

A tárcavezető további példát is említett, ugyancsak Szíriában közösen finanszírozza a két ország egy város kenyérellátást biztonságosan lehetővé tévő nagy péküzem felépítését.

Úgy vélte, hogy Oroszországgal egy „nagyon komoly, feszítő jellegű nemzetközi, politikai kérdésben” sikerült együttműködést kialakítani, ez a keresztény közösségek védelme. Mindkét állam jelentős erőforrásokat mozgósít majd a keresztény kultúra és közösségek megvédése érdekében.

A kereskedelmi kapcsolatokat dicsérte Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin | Magyar Hang

Szijjártó Péter elárulta azt is, hogy a magyar vasúti járműgyártás történetének legnagyobb külföldi megrendelését sikerült megszerezni: magyar-orosz ipari együttműködés keretében 1300 vasúti kocsit fognak szállítani Egyiptomba. A megbízás értéke több mint egymilliárd dollár. A Direkt36 nevű oknyomozó portál korábban hosszan írt arról, hogy egyre kedvezőbb az oroszoknak a kormány által támogatott egyiptomi gigaüzlet, amiből egy magyar céget fúrtak ki.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

30,782lájkolóTetszik
2,965követőKövetés
19,600feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Az orbáni hatalom képtelen a konszolidációra – Magyar Hang-ajánló

A Magyar Hang 2020/4. száma! Interjú Schiffer Andrással, Kerpel-Fronius Gáborral. A hálapénz hálójában. A jó magaviselet csupán túlélési ösztön a börtönökben? Így szemeteljünk helyesen! Sok érdekes írás és publicisztika! Keresse az újságárusoknál!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Visszahívja a Jobbik a Duna-parti cipőkbe beleköpő Kulcsár Gergelyt

Jakab Péter lapunknak azt mondta, hogy aki érdemes, az előre juthat, de aki nem érdemes arra, hogy a közösség tagja legyen, annak nincs helye a Jobbikban.