HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Elutasították...

Elutasították a fellebbezést, nem nyomoznak Pikóék ellen

HIRDETÉS

Facebook-posztban jelentette be Budapest VIII. kerületének új polgármestere, Pikó András: elutasították a (volt) józsefvárosi jegyző panaszát amiatt, hogy a rendőrség bűncselekmény hiányában megszüntette a nyomozást, amely választás rendje elleni bűncselekmény és személyes adattal visszaélés elkövetésének gyanúja miatt indult az ellenzéki kampánystáb ellen.

Kiderült, miért szüntették meg a nyomozást Pikóék ellen | Magyar Hang

Az már a napokban kiderült, hogy megszüntette a rendőrség a józsefvárosi ellenzéki polgármesterjelölt, Pikó András és kampánycsata kapcsán indított nyomozást, de a feljelentő helyi választási iroda eddig nem volt hajlandó elárulni az indokot. A Mérce rákérdezett a Budapesti Rendőr-főkapitányságnál, ahol most választ is kaptak.

HIRDETÉS

Pikóékhoz az önkormányzati választási kampányban szállt ki a rendrőség azután, hogy a Magyar Nemzetben megjelent egy fotó és egy cikk, amely szerint az ellenzéki polgármesterjelölt csapata titkos adatbázist épít az ajánlóíveken szereplő aláírásokból.

A kampányközpontban házkutatást tartottak, később tüntetés is volt Pikó András mellett, a Magyar Hang vele készült, választás előtti interjúját itt lehet elolvasni.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

29,935lájkolóTetszik
2,831követőKövetés
18,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„A világ kezd totálisan meghülyülni” – Magyar Hang-ajánló

Presser Gábor- és Stefano Bottoni-interjú. Riport a határról és az épülő tiszaújvárosi konténervárosról. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Facebook komment miatt kirúgták Lattmann Tamást a közszolgálati egyetemről

Az Alapjogokért Központ egyik női munkatársára tett az egyetem szerint elfogadhatatlan – szexista – megjegyzéseket. Az oktató szerint azonban ő tisztázta a félreérthető kiírását és bíróságra megy.

1984