HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Üzent az „örd...

Üzent az „ördög ügyvédje” Borkainak: Ne írj alá semmit a lemondásodon kívül!

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását. Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

– Ismerlek, tudom, hogy csak azért vetted fel a polgármesteri mandátumodat erre a kis időre, hogy megpróbáld eltüntetni a lopásaid nyomait – így reagált a magát az ördög ügyvédjének nevező szivárogtató a közösségi oldalán a hírre, miszerint a győri közgyűlési pénteki alakulóülése után lemond tisztségéről Borkai Zsolt.

HIRDETÉS

A szivárogtató azt írta Borkai Zsoltnak címezve, hogy „szégyent hoztál mind a családodra, mind a győriekre, hogy eddig nem mondtál le”.

Azt is közölte: tudja, hogy soha nem mondana le, ha erre a Fidesz vezetői nem kényszerítenék. Azt vélelmezi, hogy a fideszesek ezt nem a prostituáltak, hanem a külföldön tárolt korrupciós pénzei miatt tették.

Arra, hogy Borkai Zsolt a lemondólevelében azt írta, hogy sportember, soha nem drogozott, a szivárogtató úgy reagált, hogy szerinte a hajón lévő lányok be fogják vallani, hogy fogyasztottak kábítószert. Hozzátette: „Borkai, az elkövetkező napokban ne hozz döntést, ne vegyél tollat a kezedbe, ne írj alá semmit a lemondásodon kívül!”

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

30,709lájkolóTetszik
2,951követőKövetés
19,500feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

A Fidesz nem jobboldali, hanem hatalomoldali – Magyar Hang-ajánló

Interjú Nádasdy Ádámmal, Csernák Jánossal, valamint a győri polgármesterjelöltekkel. Riport Gyöngyöspatáról. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Ennél többet a bérlők már nem nagyon tudnak fizetni

Még nőnek ugyan az albérleti díjak, de a szakértő szerint lassan elérjük a csúcsot. Néhány kerületben és nagyvárosban már nem emelkednek az árak.

Pénz semmiért