HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Üzent az „örd...

Üzent az „ördög ügyvédje” Borkainak: Ne írj alá semmit a lemondásodon kívül!

HIRDETÉS

– Ismerlek, tudom, hogy csak azért vetted fel a polgármesteri mandátumodat erre a kis időre, hogy megpróbáld eltüntetni a lopásaid nyomait – így reagált a magát az ördög ügyvédjének nevező szivárogtató a közösségi oldalán a hírre, miszerint a győri közgyűlési pénteki alakulóülése után lemond tisztségéről Borkai Zsolt.

HIRDETÉS

A szivárogtató azt írta Borkai Zsoltnak címezve, hogy „szégyent hoztál mind a családodra, mind a győriekre, hogy eddig nem mondtál le”.

Azt is közölte: tudja, hogy soha nem mondana le, ha erre a Fidesz vezetői nem kényszerítenék. Azt vélelmezi, hogy a fideszesek ezt nem a prostituáltak, hanem a külföldön tárolt korrupciós pénzei miatt tették.

Arra, hogy Borkai Zsolt a lemondólevelében azt írta, hogy sportember, soha nem drogozott, a szivárogtató úgy reagált, hogy szerinte a hajón lévő lányok be fogják vallani, hogy fogyasztottak kábítószert. Hozzátette: „Borkai, az elkövetkező napokban ne hozz döntést, ne vegyél tollat a kezedbe, ne írj alá semmit a lemondásodon kívül!”

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

30,107lájkolóTetszik
2,844követőKövetés
18,900feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Szátokat befogni nem kell félnetek? – Magyar Hang-ajánló

Szűcs Tamás-, Kincses Gyula-, Nemény András- és Gera Marina-interjú. Mi lesz a színházakkal? Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Szülési fájdalmakkal a kilencnyilasért: pénteken kezdődik a darts legnagyobb ünnepe

Londonban három héten át dobálják a nyilakat a PDC világbajnokságán. A győztes majdnem 200 millió forinttal és egy kínzó hátfájással lesz gazdagabb.