HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Üzent az „örd...

Üzent az „ördög ügyvédje” Borkainak: Ne írj alá semmit a lemondásodon kívül!

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

– Ismerlek, tudom, hogy csak azért vetted fel a polgármesteri mandátumodat erre a kis időre, hogy megpróbáld eltüntetni a lopásaid nyomait – így reagált a magát az ördög ügyvédjének nevező szivárogtató a közösségi oldalán a hírre, miszerint a győri közgyűlési pénteki alakulóülése után lemond tisztségéről Borkai Zsolt.

A szivárogtató azt írta Borkai Zsoltnak címezve, hogy „szégyent hoztál mind a családodra, mind a győriekre, hogy eddig nem mondtál le”.

Azt is közölte: tudja, hogy soha nem mondana le, ha erre a Fidesz vezetői nem kényszerítenék. Azt vélelmezi, hogy a fideszesek ezt nem a prostituáltak, hanem a külföldön tárolt korrupciós pénzei miatt tették.

Arra, hogy Borkai Zsolt a lemondólevelében azt írta, hogy sportember, soha nem drogozott, a szivárogtató úgy reagált, hogy szerinte a hajón lévő lányok be fogják vallani, hogy fogyasztottak kábítószert. Hozzátette: „Borkai, az elkövetkező napokban ne hozz döntést, ne vegyél tollat a kezedbe, ne írj alá semmit a lemondásodon kívül!”

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,679lájkolóTetszik
3,466követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Amíg rám nem emeli a kezét…” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Verebes Istvánnal. Miből lett Németh Sándor dúsgazdag? Hogy élnek a szociális szféra dolgozói? Keresse a friss Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek