HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Józsefvárosba...

Józsefvárosban is kihirdették a klímavészhelyzetet

HIRDETÉS

Megszavazták a településvezető és az alpolgármesterek illetményeit a csütörtöki józsefvárosi önkormányzati ülésen – számolt be róla az Index. Pikó András számára havi 997,2 ezres fizetést állapítottak meg, mindezt évi 39 szabadnappal. Szili-Darók Ildikó, Erőss Gábor és Rádai Dániel alpolgármesterek 797,8 ezer forintot fognak kapni, plusz 120 ezer forintos költségtérítést.

HIRDETÉS

Kinevezték a józsefvárosi gazdálkodási szervek vezetőit is, határozva az ő fizetésükről szintén. A csütörtöki ülésen továbbá Józsefvárosban is kihirdették a klímavészhelyzetet.

Pikó András: Talán valami olyanra jutott a Fidesz, ami őket is meglepte | Magyar Hang

A héten a budapesti önkormányzati cégek vezetőinek fizetését is megszavazták. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) igazgatósági elnöke, Draskovics Tibor körülbelül 644 ezret fog kapni, míg a szintén igazgatósági tag Körömi Péter 483 ezret. A többi fizetés is a hasonlóan nem túl magas, de azért nem is alacsony három-négyszázezres régióban mozog.  

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

29,644lájkolóTetszik
2,798követőKövetés
18,400feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Minden hatalom megittasul önmagától – Magyar Hang-ajánló

Nagy Ervin-, Zsiday Viktor- és Timothy Garton Ash-interjú. Riport a szekszárdi cigánynegyedből. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Horthy bevonulása: Karácsony undorodik, Lázár virágot vitt a kormányzó sírjára

A Mi Hazánk Mozgalom a Bartók Béla úton emlékezett Horthy Miklós száz évvel ezelőtti bevonulására, amit a főpolgármester kifejezett undorral és megvetéssel fogadott. Lázár János virágot vitt a kormányzó sírjára.

Harcra, magyar!