HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Józsefvárosba...

Józsefvárosban is kihirdették a klímavészhelyzetet

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Megszavazták a településvezető és az alpolgármesterek illetményeit a csütörtöki józsefvárosi önkormányzati ülésen – számolt be róla az Index. Pikó András számára havi 997,2 ezres fizetést állapítottak meg, mindezt évi 39 szabadnappal. Szili-Darók Ildikó, Erőss Gábor és Rádai Dániel alpolgármesterek 797,8 ezer forintot fognak kapni, plusz 120 ezer forintos költségtérítést.

Kinevezték a józsefvárosi gazdálkodási szervek vezetőit is, határozva az ő fizetésükről szintén. A csütörtöki ülésen továbbá Józsefvárosban is kihirdették a klímavészhelyzetet.

Pikó András: Talán valami olyanra jutott a Fidesz, ami őket is meglepte | Magyar Hang

A héten a budapesti önkormányzati cégek vezetőinek fizetését is megszavazták. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) igazgatósági elnöke, Draskovics Tibor körülbelül 644 ezret fog kapni, míg a szintén igazgatósági tag Körömi Péter 483 ezret. A többi fizetés is a hasonlóan nem túl magas, de azért nem is alacsony három-négyszázezres régióban mozog.  

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,679lájkolóTetszik
3,466követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Amíg rám nem emeli a kezét…” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Verebes Istvánnal. Miből lett Németh Sándor dúsgazdag? Hogy élnek a szociális szféra dolgozói? Keresse a friss Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek