HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Jászberényben...

Jászberényben eddig nagy a szavazási kedv

HIRDETÉS

Többen mentek el szavazni Jászberényben a megismételt polgármester-választáson délelőtt kilenc óráig most, mint az október 13-i önkormányzati voksoláson. A valasztas.hu adatai szerint 1873 ember adta le eddig a szavazatát, ami 8,72 százalékos részvételi arányt jelent. A szűk egy hónappal ezelőtti választáson alig volt 7 százalék felett ugyanekkor ez a szám.

HIRDETÉS

A településen október 13-án szoros verseny volt: 14 szavazattal győzött a jobbikos, egyben összellenzéki Budai Lóránt a fideszes Szabó Tamással szemben. Riportunkból megismerheti a helyet, ahol a Fidesz érvel a gazdasági bevándorlók mellett.

A jászsági város mellett számos más településen is megismételt választást tartanak, így például Szekszárdon, ahol két egyéni választókerületben kell újra az urnákhoz járulniuk a helyieknek. A vasárnapi döntésen sok múlik, hiszen jelenleg az a helyzet, hogy a fideszes Ács Rezső a polgármester, a közgyűlésben azonban többségben van az ellenzék, éppen két mandátummal szárnyalják túl a kormánypártot. Vagyis, megtarthatja, de el is veszítheti közgyűlési többségét az ellenzéki pártok szövetsége.

Roma szavazatokkal fordíthat a Fidesz Szekszárdon | Magyar Hang

Összesen az ország tíz településén, 38 szavazókörben kell vasárnap új voksolást tartani.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

29,644lájkolóTetszik
2,798követőKövetés
18,400feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Minden hatalom megittasul önmagától – Magyar Hang-ajánló

Nagy Ervin-, Zsiday Viktor- és Timothy Garton Ash-interjú. Riport a szekszárdi cigánynegyedből. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Horthy bevonulása: Karácsony undorodik, Lázár virágot vitt a kormányzó sírjára

A Mi Hazánk Mozgalom a Bartók Béla úton emlékezett Horthy Miklós száz évvel ezelőtti bevonulására, amit a főpolgármester kifejezett undorral és megvetéssel fogadott. Lázár János virágot vitt a kormányzó sírjára.

Harcra, magyar!