HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Jászberényben...

Jászberényben eddig nagy a szavazási kedv

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Többen mentek el szavazni Jászberényben a megismételt polgármester-választáson délelőtt kilenc óráig most, mint az október 13-i önkormányzati voksoláson. A valasztas.hu adatai szerint 1873 ember adta le eddig a szavazatát, ami 8,72 százalékos részvételi arányt jelent. A szűk egy hónappal ezelőtti választáson alig volt 7 százalék felett ugyanekkor ez a szám.

A településen október 13-án szoros verseny volt: 14 szavazattal győzött a jobbikos, egyben összellenzéki Budai Lóránt a fideszes Szabó Tamással szemben. Riportunkból megismerheti a helyet, ahol a Fidesz érvel a gazdasági bevándorlók mellett.

A jászsági város mellett számos más településen is megismételt választást tartanak, így például Szekszárdon, ahol két egyéni választókerületben kell újra az urnákhoz járulniuk a helyieknek. A vasárnapi döntésen sok múlik, hiszen jelenleg az a helyzet, hogy a fideszes Ács Rezső a polgármester, a közgyűlésben azonban többségben van az ellenzék, éppen két mandátummal szárnyalják túl a kormánypártot. Vagyis, megtarthatja, de el is veszítheti közgyűlési többségét az ellenzéki pártok szövetsége.

Roma szavazatokkal fordíthat a Fidesz Szekszárdon | Magyar Hang

Összesen az ország tíz településén, 38 szavazókörben kell vasárnap új voksolást tartani.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,679lájkolóTetszik
3,466követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Amíg rám nem emeli a kezét…” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Verebes Istvánnal. Miből lett Németh Sándor dúsgazdag? Hogy élnek a szociális szféra dolgozói? Keresse a friss Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek