HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Végrehajtást ...

Végrehajtást kér a Pesti Srácok ellen Juhász Péter

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

– 5 millió forintot nyertem a Pesti Srácok című, Orbán-seggnyalásból élő szennylap kiadójától, mert – meg fogsz lepődni – hazugságokat írtak rólam. Nem kis hazugságokat, hanem nagyokat, nem keveset, hanem sokat – írja a Magyar Narancs internetes kiadása Juhász Péter Facebook oldalán megjelent közleményt ismertetve.

Juhász szerint jogerős ítélet kötelezi a Pesti Srácokat, hogy sérelemdíjat fizessenek számára, de ezt az adott határidőig nem tették meg. Ügyvédei már felszólítást is írtak a kormányközeli lapnak, mire azt a választ kapták annak jogi képviselőjétől, hogy “a várt bevételeik még nem teljes körűen érkeztek meg”, ezért a “sérelemdíj és annak kamatai összegét egyszerre, egy összegben legkésőbb 2019. november 10. napjáig fogják teljesíteni”.

HIRDETÉS

A Pesti Srácok által mondott határidő lejárt. Juhász Péter pedig elmondása szerint nem kapta meg, ami neki jár.

– Az egyik lehetőség, hogy még a saját ügyvédjüknek is hazudnak. A másik, hogy tényleg likviditási gondjaik vannak, mert elfogyott a belügyminisztérium és a Fidesz-frakció propagandakerete, mert egyébként nehéz elképzelni, hogy likviditási gondjai legyenek egy ilyen kiadványnak, ami mindig is közpénzt használt fel a fennmaradásához – írja Juhász Péter, aki szerint bármi is a valós helyzet, “remek alkalmat teremt arra, hogy végleg elbúcsúzzunk tőlük”.

A propagandának sok városban vége | Magyar Hang

Azt is közölte, „a mai nappal megindítom a végrehajtást, aminek a vége a felszámolásuk lehet, ha nem fizetnek, nem mondom, jól jönne a pénz, hiszen a perköltséget, illetéket, ügyvédi költséget ki kell fizetnem, de ha ez az ára, hogy megszűnik a Pesti Srácok, nekem megéri – teszi hozzá.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

35,949lájkolóTetszik
3,183követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nagyon súlyos és hosszú válság jön” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Róna Péterrel, Döbrentey Ildikóval és Levente Péterrel. Együtt kell élnünk a fenyegetéssel? Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Ha ez a tendencia folytatódik, Budapest gócpont lehet

A Pesti úti idősek otthonában 53 ápoltnak és 12 ápolónak lett pozitív a tesztje, de a vizsgálatok még tartanak.