HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Végrehajtássa...

Végrehajtással fenyegetett, gyorsan megkapta Juhász az ötmillióját a Pesti Srácoktól

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

Tegnap Juhász Péter, az Együtt egykori politikusa kiposztolta, hogy végrehajtást indít a Pesti Srácok ellen, mert nem fizetik ki a bíróság által neki ítélt ötmillió forintos sérelmi díjat. A bíróság azért kötelezte fizetésre a portált, mert valótlanságot írt a politikusról.

Az Index a politikus Facebook-bejegyzésére hivatkozva ma arról ír, hogy Juhász bejelentése szerint a végrehajtás felemlegetését követően igen gyorsan fizetett a Pesti Srácok, pedig korábban még ügyvédi felszólítást követően is csak ígérgették, hogy november 10-ig fizetnek. Bár a bevétel befolyt, Juhász továbbra sem állt el a végrehajtástól:

HIRDETÉS

– De a végrehajtástól még nem álltam el, ugyanis a bíróság arra is kötelezi a Pesti Srácokat, hogy tegyék ki a szennylapjuk főoldalára, és tartsák ott 12 napig az alábbi felsorolást, illetve illesszék be a mai napig elérhető hazug cikkeikhez is. 14-szer szerepelnek benne a „valótlanul híresztelte” és „valótlanul állította” kifejezések, tehát ennyiféle hazugságot terjesztettek rólam – írja Juhász.

A Pesti Srácokon ezt követően megjelent a helyreigazítás szövege Közlemény címszó alatt. Ezzel kapcsolatban Juhász az Indexnek azt mondta, „kicsit fáj, hogy most 12 napig ellenőriznem kell a Pesti Srácokon, hogy kint maradt-e a szöveg.”

Végrehajtást kér a Pesti Srácok ellen Juhász Péter | Magyar Hang

Ötmillió forintot nem fizettek ki az egykori politikusnak, pedig bíróság kötelezi őket.

Juhász Péter akcióján felbuzdulva, a Jobbik is hasonlóra szánta el magát. Mint a lapunk részére is megküldött, A Jobbik végrehajtásokat indított a pestisracok.hu ellen címmel kiadott közleményükben írják: „Nem hajlandó sérelemdíjat fizetni a kormány kitartott portálja, a pestisracok.hu a Jobbik két képviselőjének, Gyöngyösi Mártonnak és Z. Kárpát Dánielnek, ezért az érintettek a múlt héten végrehajtást indítottak a magukat sajtóterméknek nevező oldal ellen. A »srácoknak« 600-600 ezer forintot kellett volna fizetniük a képviselőknek, ugyanis még a 2018-as országgyűlési kampányban azt hazudták róluk, hogy többszáz milliós luxusvillákban laknak.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

35,762lájkolóTetszik
3,172követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nagyon súlyos és hosszú válság jön” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Róna Péterrel, Döbrentey Ildikóval és Levente Péterrel. Együtt kell élnünk a fenyegetéssel? Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Rendészeti vasszigorral fékezte le a pestist a Habsburg-adminisztráció Magyarországon

Hogyan és mennyire sikeresen védekeztek a fertőző betegségekkel szemben a modern infektológia megjelenése előtt?

Ahogy lehet