HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld A Fidesz elnö...

A Fidesz elnöksége döntött, kit ajánl Borkai utódjának

HIRDETÉS

A Fidesz országos elnöksége hivatalosan is Dézsi Csaba Andrást ajánlja Borkai Zsolt lemondása után győri polgármesterjelöltnek – ezt az ATV.hu-nak erősítették meg vezető fideszes politikusok. A Magyar Hang múlt pénteken írt arról, hogy az érintett politikus indulhat kormánypárti színekben az időközi választáson.

HIRDETÉS

A kérdés felmerült a csütörtöki kormányinfón is, Gulyás Gergely azonban nem árult el érdemben semmit. A Miniszterelnökséget vezetői minisziter csak annyit mondott, hogy a Fidesz-KDNP helyi csoportjának a kezében a jelölés lehetősége, ezért ő a konkrét személyről szóló információt nem kívánta kommentálni.

Megtalálta a Fidesz Borkai utódját | Magyar Hang

Az 57 éves Dézsi Csaba András jelenleg is tagja a helyi képviselőtestületnek a Fidesz–KDNP színeiben, egyéni körzetét megnyerve jutott be a közgyűlésbe. 48 százalékot szerzett. Az ország egyik legismertebb kardiológusa, a helyi Petz Aladár Megyei Oktató Kórház osztályvezető főorvosa. Emellett van saját TV műsora is Győrben, és fél tucat könyvet is írt már.

Hivatalos Facebook oldalán egyelőre nem jelent meg semmi, annak kapcsán, hogy vajon mi lehet a jövője. Sőt, utolsó posztja több mint egy hónappal ezelőtti, még az október 13-i önkormányzati választások előtt tette ki.

Security Check Required

A helyi Fidesz ugyanakkor közzétett egy érdekes képet. Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke járt Győrben és egy csoportkép készült róluk. Hivatalos bejelentés ugyan akkor sem volt, de Kósa Lajos közvetlen közelében Dézsi Csaba András áll.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

30,128lájkolóTetszik
2,850követőKövetés
18,900feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Szátokat befogni nem kell félnetek? – Magyar Hang-ajánló

Szűcs Tamás-, Kincses Gyula-, Nemény András- és Gera Marina-interjú. Mi lesz a színházakkal? Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Ami elveszett, nem tér vissza többé

Két súlyosabb drámát néztünk a Netflixen. A hiány filmje a Keresem a testemet, de a Házassági történet is.

Nélkülem