HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Bödőcs Tibor:...

Bödőcs Tibor: Minél közelebb vagy a Viktorhoz, annál messzebb kerül a minőség

HIRDETÉS

– Minél közelebb vagy a Viktorhoz, annál nagyobb veszélybe kerül a minőség. Olvastál te már valódi cikket a 888-on? – erről is beszélt Bödőcs Tibor a 24.hu-nak adott interjújában. A humorista szerint „lehetne sorolni a túltámogatott területek gyümölcseit, a NER tévéműsorait, Lőrincet és az innovációt, vagy épp a magyar foci színvonalát”.

HIRDETÉS

Bödőcs Tibor kitér arra a videóra is, ami pénteken reggel a Puskás Aréna megnyitójának apropójából került fel Orbán Viktor Facebook-oldalára. – Azt, hogy csinálnak egy kisfilmet, amin a Gazda varacskos Maradonaként berúgja a Karmelita erkélyéről a stadionba a labdát, azt mar tényleg pszichiátereknek kell majd kielemezniük, nem nekem – fogalmazott.

Mindezek ellenére filmes vonalon azért talált sikereket. Talán azért, mert „voltak reformok, és békén hagyták őket”. Mondjuk, ez lehet, hogy múlt idő, ott is átrendeződés van. – Lehet, hogy még visszasírjuk Andyt, akik berzenkedtünk tőle? – tette fel a kérdést.

Bödőcs Tibor: Tequilát Orbánnak! | Magyar Hang

A humorista elárulta azt is, hogy előfordult olyan, amikor politikai okokból nem tudott fellépni, mégpedig Baján. – Úgyhogy most megnéztem az önkormányzati választás után azonnal, mi van Baján. Most megyek oda is – mondta.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

29,935lájkolóTetszik
2,831követőKövetés
18,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„A világ kezd totálisan meghülyülni” – Magyar Hang-ajánló

Presser Gábor- és Stefano Bottoni-interjú. Riport a határról és az épülő tiszaújvárosi konténervárosról. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Facebook komment miatt kirúgták Lattmann Tamást a közszolgálati egyetemről

Az Alapjogokért Központ egyik női munkatársára tett az egyetem szerint elfogadhatatlan – szexista – megjegyzéseket. Az oktató szerint azonban ő tisztázta a félreérthető kiírását és bíróságra megy.

1984