HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Megvan a győr...

Megvan a győri időközi választás időpontja

HIRDETÉS

Január 26-án vasárnap lesz Győrben Borkai Zsolt lemondása után az időközi polgármesterválasztás – erről döntött a helyi választási bizottság. Ez azt is jelenti, hogy a polgármesterjelölteket ajánlani és bejelenteni legkésőbb december 23-ig kell. A kampány pedig így értelemszerűen bőven zajlani fog az adventi időszakban.

Megtalálta a Fidesz Borkai utódját | Magyar Hang
HIRDETÉS

Hivatalosan ugyan nem lehet még tudni, hogy a kormánypártok kit jelölnek a botrányba belebukott politikusuk helyére, de információink szerint – ezt később az ATV-nek is megerősítették – Dézsi Csaba András lehet a befutó. Ő jelenleg is bent ül a közgyűlésben, egyéni körzetét 48 százalékkal nyerte meg. Az ország egyik legismertebb kardiológusa, a helyi Petz Aladár Megyei Oktató Kórház osztályvezető főorvosa.

Az ellenzéki oldalon nagy valószínűség szerint előválasztáson fogják kiválasztani a közös jelöltet. Az október 13-i voksoláson még a DK-s Glázer Tímea volt az ellenzéki pártok indulója, leszámítva a helyi Jobbikot, akik az utolsó héten felrúgták a megállapodást és otthagyták az összefogást.

Ellenzéki előválasztás jöhet Győrben Borkai Zsolt lemondása után? | Magyar Hang

Ezúttal azonban egyáltalán nem biztos, hogy ismét ő fog rajthoz állni. Borkai Zsolt lemondása után a Momentum volt az első, amely az előválasztást javasolta, arra hivatkozva, hogy az már bejött Budapesten és a Ferencvárosban is. Mindkét helyen ugyanis végül az tudott győzni, akit az előválasztáson az emberek leginkább támogattak. Nem sokkal később a Demokratikus Koalíció is amellett érvelt, hogy az új polgármesterjelölt személyéről döntsenek a győriek. A párt jelöltje továbbra is Glázer Tímea.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

30,016lájkolóTetszik
2,837követőKövetés
18,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„A világ kezd totálisan meghülyülni” – Magyar Hang-ajánló

Presser Gábor- és Stefano Bottoni-interjú. Riport a határról és az épülő tiszaújvárosi konténervárosról. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Újabb EU-s terveket bírál a magyar kormány

Magyarország egyetért azzal, hogy új Afrika-stratégiára van szükség, a kérdés ennek a tartalma – mondta Szijjártó.

Koravén demokraták