HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Ingyenes Mand...

Ingyenes Mandiner a VIP-vendégeknek, fizetős kiadvány a szurkolóknak

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Tegnap a Puskás Aréna nyitómérkőzésére érkező VIP-vendégek egy ingyenes Mandiner különszámot kaptak ajándékba. Ez azért szokatlan, mert a kormánybarát kiadvány nem sport, hanem közéleti hetilap. Ráadásul a Közép-európai Sajtó és Média Alapítványon (Kesma) keresztül ugyanúgy a fideszes médiabirodalomhoz tartozik, mint a Mediaworks, amelynek porfóliójában található a naponta megjelenő Nemzeti Sport, a Képes Sport című hetilap, valamint a havi Nemzeti Sport Magazin.

A valódi cél már az ötvenoldalas különszám belső borítóján kiderült: a Mandinerre való akciós előfizetésre buzdítják az olvasót. A negyedik oldalon Orbán Viktor írt köszöntőt (az ötödiken Csányi Sándor MLSZ-elnök), és a miniszterelnök Kedves Szurkolóként üdvözli az olvasót. De az átlagos drukker, aki pénzért vette meg a jegyét a nyitómeccsre, nem kapott az ingyenes kiadványból, csak a VIP-meghívottak. Valószínűleg spórolni akartak (a hivatalos nézőszám 65 114-volt tegnap este), és arra gondolhattak, az egyszerű szurkolóból nem lesz előfizető, ezért csak az elitnek adnak ajándékot. 

Orbán Viktor és Csányi Sándor köszöntői az ingyenes VIP-Mandinerben

Eközben egy másik szokatlan dolog is történt: míg korábban a válogatott mérkőzésein a jegyet váltó szurkolók egy ingyenes, a Magyar Labdarúgó Szövetség által szerkesztett kiadványt kaptak a mérkőzéssel kapcsolatos fontosabb tudnivalókról, ez a gesztus most elmaradt. Helyette egy szép, 110 oldalas, a régi és új stadionról, a nyitómeccsen pályára lépő csapatokról, valamint a visszavonuló Gera Zoltánról szóló kiadványt szerkesztettek, melyet 500 forintért árultak a stadionban. Összegezve: az MLSZ hivatalos kiadványát eddig példátlan módon pénzért árulták a nyitómeccsen, a reklámanyagot viszont ingyen adták, de csak a VIP-vendégeknek. 

Skybox Magyarország | Magyar Hang

Péntek estig súlyos tévedésben éltem, mert azt hittem, stadionok épülnek nyakra-főre Magyaroszágon. Egy lótúrót, mama, mondhatnám egy klasszikust idézve – tulajdonképpen gigantikus skyboxokat építenek, és hogy legyen indok is a bennük való ücsörgésre, köréjük húznak egy futballmérkőzések megrendezésére is alkalmas stadiont.

Ma délelőtt természetesen kérdéseket tettünk fel az MLSZ-nek, arról érdeklődve, milyen szerződés született a hetilap kiadója és közöttük, magyarán mennyit fizetett a Mandiner ezért a promóciós lehetőségét. Kíváncsiak voltunk arra is, miért csak a VIP-vendégek kaptak az ingyenes különszámból, és miért változtatott az MLSZ az eddigi gyakorlatán, hogy most pénzért adta a korábban ingyen osztogatott saját kiadványát. Azt is megkérdeztük, mennyi bevételük volt a saját kiadványuk értékesítéséből.

HIRDETÉS

Amint megérkezik a válaszuk, azonnal frissítjük cikkünket.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,743lájkolóTetszik
3,487követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Néha inkább befogtam a számat” – Magyar Hang-ajánló

Trianon 100, interjú Gerendai Károllyal, vendégmunkások Balástyán. Keresse a Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Elegem van a NER-ből

Ezt a NER-t átmeneti jelenségnek gondolom az állampártiak alaptörvényével együtt. Mint ahogy átmeneti jelenség Mészáros Lőrincnek és társainak a sok száz milliárdos vagyona is.