HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Borkai-ügy: ő...

Borkai-ügy: őrizetbe vettek két prostituáltat

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

A rendőrség hétfőn őrizetbe vett két, prostituáltként dolgozó nőt, akik felbukkantak a Borkai Zsoltról nyilvánosságra került pornográf felvételeken – értesült a kormánypárti Magyar Nemzet. Kedd este a Nemzeti Sport Online adott hírt arról, hogy a hatóságok egy korábbi válogatott labdarúgót, P. Józsefet gyanúsítják a Borkai-üggyel kapcsolatban zsarolással és más bűncselekmények elkövetésével. Az eljárásról elsőként beszámoló sportlap arról nem közölt értesülést, hogy nemcsak P. József, hanem mások – így a két nő – is a rendőrség látókörébe került.

Az ORFK kommunikációs szolgálata reagált a Magyar Nemzet kérdéseire. Eszerint az ügyben a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) zsarolás és más bűncselekmény miatt folytat nyomozást. Az eljárásban több gyanúsított van. A nyomozás érdekeire tekintettel a rendőrség nem ad bővebb tájékoztatást.

Mint ismert, a videófelvétel választások előtt került nyilvánosságra, azon Borkai Zsolt győri üzletemberek társaságában egy jachton szexuális kapcsolatot létesített egy fiatal nővel. A Magyar Nemzet értesülései szerint a felvételen látható nőt és társát is őrizetbe vették a fővárosi Marina Part lakóparkban.

Bár a Magyar Nemzet feltételezni, hivatalosan nem erősítette meg a rendőrség, hogy a két őrizetbe vett prostituált azonos azzal a két huszonéves nővel, akik szexuális szolgáltatást nyújtottak a politikusnak és üzlettársainak az adriai jachton. A rendőrség sem említett a vádak között üzletszerű kéjelgést, „csak” zsarolást és más bűncselekményeket.

A lap egyébként állít más érdekességet is: a „hírek szerint” a két őrizetbe vett nőnek más politikus ügyfelei is voltak. Arról továbbra sincs hír, hogy a volt győri polgármester korrupciógyanús ügyeit vizsgálnák a hatóságok.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

40,944lájkolóTetszik
3,807követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Fogy a levegő – Magyar Hang-ajánló

Interjú Ascher Tamással és Tompa Andreával. Abszurd komédia karanténra és drága tesztekre. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Döcög a magyar-horvát rendőrségi együttműködés Borkai ügyében

A horvátok szerint még mindig tart a vizsgálat, a magyarok ugyanakkor azt állítják, hozzájuk nem érkezett megkeresés az ügyben.