Borkai-videó: Póczik József állítja, ő csak a postás volt

Borkai-videó: Póczik József állítja, ő csak a postás volt

Borkai Zsolt (Fotó: Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az egykori válogatott focista a 24.hunak nyilatkozva elmondta, 2018 júniusában egy ismeretlen felhívta telefonon, hogy egy borítékban csomagot hagyott az egyik budapesti hotel portáján. A borítékot az autóban nyitotta ki, majd amikor látta, hogy mit tartalmaz, azt megmutatta utastársának, majd Győrbe visszaérve azonnal elvitte Borkai Zsoltnak. Az akkori polgármester ennek nagyon örült.

Póczik tagadta, hogy zsarolta volna Borkait, hiszen régóta jól ismerik egymást, még edzőtáboroztak is együtt, illetve kijelentette, hogy nem maradtak nála másolatok a felvételről.

Borkai-ügy: őrizetbe vettek két prostituáltat | Magyar Hang

A rendőrség hétfőn őrizetbe vett két, prostituáltként dolgozó nőt, akik felbukkantak a Borkai Zsoltról nyilvánosságra került pornográf felvételeken - értesült a kormánypárti Magyar Nemzet. Kedd este a Nemzeti Sport Online adott hírt arról, hogy a hatóságok egy korábbi válogatott labdarúgót, P. Józsefet gyanúsítják a Borkai-üggyel kapcsolatban zsarolással és más bűncselekmények elkövetésével.

Az őszi önkormányzati választások előtt beszélt még Borkaival a felvételekről, de a portál kérdésére sem mondta le, konkrétan miről volt szó. Azt is cáfolta, hogy beszélt volna a videóról Glázer Róberttel, korábbi csapattársával, akinek testvére, az a Glázer Tímea a DK jelöltjeként, ellenzéki támogatással volt Borkai Zsolt kihívója az idei polgármester-választáson.

Póczik József korábban egyébiránt szintén a DK jelöltje volt, Győrben pedig ma is jól ismerik: a kétszeres magyar bajnok Rába ETO egyik ikonja, tizennégyszeres válogatott középpályás, majd edző. 1970 és 1985 között összesen 279 bajnoki mérkőzésen lépett pályára és 57 gólt szerzett.