A győri egyetem is megvásárolta Borkai ügyvédjének szolgáltatásait

A győri egyetem is megvásárolta Borkai ügyvédjének szolgáltatásait

Forrás: Facebook

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A győri önkormányzatot és Borkai Zsolt lemondott polgármestert is ügyfelei között tudó, a szexbotrányban érintett Rákosfalvy Zoltán ügyvédet bízza meg a jogi ügyeinek a képviseletére 24 hónapig a győri Széchenyi István Egyetem – írja a Napi.hu.

A szerződést pályáztatás nélkül, közvetlenül Rákosfalvy Zoltán ügyvéddel kötötték meg, akit a dokumentum szerint összesen nettó 38,4 millió forint díjazás illet meg.

„Megbízó megbízza, megbízott pedig elvállalja a Széchenyi István egyetem fejlesztésével, ezen belül különösen az infrastrukturális fejlesztésekkel kapcsolatosan felmerülő ügyekben ügyvédi jogi képviselet és kapcsolódó feladatok, különösen hatósági ügyek intézésével kapcsolatos feladatok ellátását”– olvasható a szerződésben. A dokumentumot Rákosfalvy Zoltán mellett Földesi Péter rektor és Filep Bálint kancellár írta alá. Tudni kell, hogy a rektorokat a köztársasági elnök, a kancellárokat pedig Balog Zoltán volt emberi erőforrások minisztere nevezte ki.

Borkai-videó: Póczik József állítja, ő csak a postás volt | Magyar Hang

Ilyen fejlesztés pedig bőven akadt mostanában az egyetemen: például nyáron adták át az egyetem felsőoktatási és ipari együttműködési központját.

Napi.hu írta meg korábban azt is, hogy Rákosfalvy Zoltán nem csak a győri önkormányzatot, hanem a magyar államot és a győri térség meghatározó gazdasági szereplőit is képviselte bírósági ügyekben. Azt, hogy Borkai Zsolt ügyvédje jó kapcsolatokat ápol a magyar állammal, az is alátámasztja, hogy a kormánytól nyilvános pályázat nélkül is megkapta a győri, a pécsi és a miskolci kaszinók koncessziós jogát 10 évre. Nála csak Andy Vajna birtokolt több kaszinót, a januárban elhunyt üzletemberhez öt kaszinó tartozott.