Bödőcs parodizált, Gyucsány válaszolt

Bödőcs parodizált, Gyucsány válaszolt

Bödőcs Tibor (Fotó: Magyar Hang / Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

„Jót röhögtem, de azért én appon keresztül fizetek a taxiért, Bödőcs Tibor:)” – reagált a Facebook-oldalán Gyurcsány Ferenc arra, hogy a humorista közzétett róla egy négy perces paródiavideót. A rajongói tetszését kevésbé nyerte el a videó, és egy-két kivételtől eltekintve eddig mindenki azt írta, hogy nem tetszett neki. „Feri szerethető karakter, ez a paródia nem az”; „szerintem egy nagyon rosszindulatú videó, nem is jönnek a poénok, és jobb lenne, ha a saját dolgával foglalkozna” – ilyen és ehhez hasonló kommentek érkeztek. Volt azért, aki inkább Gyurcsány reagálását értékelte, más pedig azt írta, ő Bödőcsnek mindent elnéz.

A videóban a humoristát Gyurcsány szerepében láthatjuk, amint taxival hazafelé tart. Amikor viszont a sofőr arról kérdezi, készpénzzel vagy kártyával fizet-e, a "DK vezetője" inkább hosszas monológba kezd. „Itt ez a kerítés. Hát dehogy bontanám le. Hát dehogy bontanám le. Hát dehogynem! (…) Azt hazudtam, hogy hazudtunk. De nem volt igaz! Igazat mondtam! Nem mondtam igazat. Arról igazat mondtam! Hazudtam! Dehogyis, dehogynem!” – hangzik el többek között. Végül kiszáll a taxiból, táncot lejt és hazamegy.

Bödőcs korábban Orbán Viktorról is közzétett már paródiavideót, amiben Hajdú Balázs készített vele villáminterjút. „Fogjál már kezet! Voltál katona? Borotválkozz meg” – fenyítette az újságírót, majd leszögezte, nem akarják, hogy Nyírbátor Párizzsá váljon. Azt a videót Orbán Viktor nem osztotta meg.

Bödőccsel egyébként nemrég készítettünk interjút. Többek között arról beszélt: „Kilenc éve megy a NER, eddig nem nagyon tudtam mással foglalkozni. Most, hogy az ellenzék erősödött, az a dolgom, hogy ha hülyék lesznek, akkor beszéljek róluk. Ha már hatalmuk van, hibázni is fognak, és még nevetségesebbek lesznek, mint eddig, persze.”