HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Bödőcs parodi...

Bödőcs parodizált, Gyucsány válaszolt

HIRDETÉS

„Jót röhögtem, de azért én appon keresztül fizetek a taxiért, Bödőcs Tibor:)” – reagált a Facebook-oldalán Gyurcsány Ferenc arra, hogy a humorista közzétett róla egy négy perces paródiavideót. A rajongói tetszését kevésbé nyerte el a videó, és egy-két kivételtől eltekintve eddig mindenki azt írta, hogy nem tetszett neki. „Feri szerethető karakter, ez a paródia nem az”; „szerintem egy nagyon rosszindulatú videó, nem is jönnek a poénok, és jobb lenne, ha a saját dolgával foglalkozna” – ilyen és ehhez hasonló kommentek érkeztek. Volt azért, aki inkább Gyurcsány reagálását értékelte, más pedig azt írta, ő Bödőcsnek mindent elnéz.

HIRDETÉS

A videóban a humoristát Gyurcsány szerepében láthatjuk, amint taxival hazafelé tart. Amikor viszont a sofőr arról kérdezi, készpénzzel vagy kártyával fizet-e, a “DK vezetője” inkább hosszas monológba kezd. „Itt ez a kerítés. Hát dehogy bontanám le. Hát dehogy bontanám le. Hát dehogynem! (…) Azt hazudtam, hogy hazudtunk. De nem volt igaz! Igazat mondtam! Nem mondtam igazat. Arról igazat mondtam! Hazudtam! Dehogyis, dehogynem!” – hangzik el többek között. Végül kiszáll a taxiból, táncot lejt és hazamegy.

Bödőcs korábban Orbán Viktorról is közzétett már paródiavideót, amiben Hajdú Balázs készített vele villáminterjút. „Fogjál már kezet! Voltál katona? Borotválkozz meg” – fenyítette az újságírót, majd leszögezte, nem akarják, hogy Nyírbátor Párizzsá váljon. Azt a videót Orbán Viktor nem osztotta meg.

Bödőccsel egyébként nemrég készítettünk interjút. Többek között arról beszélt: „Kilenc éve megy a NER, eddig nem nagyon tudtam mással foglalkozni. Most, hogy az ellenzék erősödött, az a dolgom, hogy ha hülyék lesznek, akkor beszéljek róluk. Ha már hatalmuk van, hibázni is fognak, és még nevetségesebbek lesznek, mint eddig, persze.”

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
Lakner Dávid
Lakner Dávid
1990-ben született újságíró, a Magyar Hang munkatársa. 2015-től dolgozott a Magyar Nemzetnél, előbb az MNO-nál, majd a kultúra rovatban. Média, film, irodalom, Bergman, Camus, Vonnegut.

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

29,935lájkolóTetszik
2,831követőKövetés
18,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„A világ kezd totálisan meghülyülni” – Magyar Hang-ajánló

Presser Gábor- és Stefano Bottoni-interjú. Riport a határról és az épülő tiszaújvárosi konténervárosról. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Facebook komment miatt kirúgták Lattmann Tamást a közszolgálati egyetemről

Az Alapjogokért Központ egyik női munkatársára tett az egyetem szerint elfogadhatatlan – szexista – megjegyzéseket. Az oktató szerint azonban ő tisztázta a félreérthető kiírását és bíróságra megy.

1984