HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Hatalmas TEK-...

Hatalmas TEK-es akció a Bécsi útnál – Önveszélyes férfi miatt vonultak ki

HIRDETÉS

Közel két tucat rendőrautó, rengeteg TEK-es és a mentőszolgálat is kivonult a Bécsi úthoz pénteken, miként arról már beszámoltunk, hatalmas volt a felfordulás a Katinyi mártírok emlékművénél. A Magyar Hang információi szerint az egyik épületben ugyanis valaki öngyilkossággal fenyegetőzött.

Rendőrségi zárás a Bécsi úton (Fotó: Magyar Hang / György Zsombor)
HIRDETÉS

Abban az esetben, amikor valaki ezt fegyverrel teszi és kiszámíthatatlan, a TEK intézkedhet. Hiszen ilyenkor nem lehet tudni, hogy pontosan mire képes, illetve a környezetében lévők – amennyiben egyáltalán vannak – veszélyben vannak-e.

Információink szerint a férfi egy kést akart maga ellen fordítani. Az ominózus épület előtt – mint az a helyszínen készített fotóinkon is kivehető – egy felfegyverkezett TEK-es vigyázta addig is a rendet.

Rendőrségi zárás a Bécsi úton (Fotó: Magyar Hang / György Zsombor)

A fiatal férfit végül hordágyon hozták ki a házból. Információik szerint sértetlen állapotban volt és másnak sem esett baja.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

30,016lájkolóTetszik
2,837követőKövetés
18,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„A világ kezd totálisan meghülyülni” – Magyar Hang-ajánló

Presser Gábor- és Stefano Bottoni-interjú. Riport a határról és az épülő tiszaújvárosi konténervárosról. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Újabb EU-s terveket bírál a magyar kormány

Magyarország egyetért azzal, hogy új Afrika-stratégiára van szükség, a kérdés ennek a tartalma – mondta Szijjártó.

Koravén demokraták