HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Kiderült, mi ...

Kiderült, mi van a ferencvárosi titkos ajtó mögött

HIRDETÉS

Elárulta a Magyar Hang megkeresésére Ferencváros nemrég kinevezett alpolgármestere, a kutyapártos Döme Zsuzsanna, mi is van a megtalált „titkos ajtó” mögött. Csütörtökön ugyanis a IX. kerületi polgármesteri irodában, egy szekrény mögött rábukkantak egy ajtóra, ami egy szobába nyílt. A Facebookon a kutyapárt képeket is megosztott azzal a kommentárral, hogy a többi szekrényt nem merték kinyitni.

Facebook
HIRDETÉS

A politikus lapunknak elmondta, hogy a fellelt terem egy másik, nem titkos ajtón keresztül is megközelíthető, nemcsak a polgármesteri szobából. Így pedig nem is titkos, nem rejtettek el ott semmit és senkit. Az új polgármester, Baranyi Krisztina kabinetjének néhány tagja már be is költözött oda.

– Előnye, hogy így nem kell titkárnőkön át, hosszú utat megtéve a kerület vezetőjéhez fáradni a kollégáknak, hanem egyből át tudnak menni hozzá. Ez gyorsabb és közvetlenebb kommunikációt eredményez – mondta Döme Zsuzsanna.

Az alpolgármester egyébként a saját irodájában is talált egy plusz, talán titkos ajtót, de azt már valaki befalazta korábban.

Elmesélése szerint az első titkos ajtóra egyébként úgy bukkantak, hogy egy széfet kerestek, ahol esetleg elzárhatják az önkormányzati pecséteket. Ilyet azóta sem találtak, így jövő héten kénytelenek végigkopogtatni a városhaza valamennyi falát, hátha felbukkan egy titkos páncélszekrény is.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

30,016lájkolóTetszik
2,837követőKövetés
18,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„A világ kezd totálisan meghülyülni” – Magyar Hang-ajánló

Presser Gábor- és Stefano Bottoni-interjú. Riport a határról és az épülő tiszaújvárosi konténervárosról. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Újabb EU-s terveket bírál a magyar kormány

Magyarország egyetért azzal, hogy új Afrika-stratégiára van szükség, a kérdés ennek a tartalma – mondta Szijjártó.

Koravén demokraták