HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Kiderült, mi ...

Kiderült, mi van a ferencvárosi titkos ajtó mögött

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Elárulta a Magyar Hang megkeresésére Ferencváros nemrég kinevezett alpolgármestere, a kutyapártos Döme Zsuzsanna, mi is van a megtalált „titkos ajtó” mögött. Csütörtökön ugyanis a IX. kerületi polgármesteri irodában, egy szekrény mögött rábukkantak egy ajtóra, ami egy szobába nyílt. A Facebookon a kutyapárt képeket is megosztott azzal a kommentárral, hogy a többi szekrényt nem merték kinyitni.

Facebook

A politikus lapunknak elmondta, hogy a fellelt terem egy másik, nem titkos ajtón keresztül is megközelíthető, nemcsak a polgármesteri szobából. Így pedig nem is titkos, nem rejtettek el ott semmit és senkit. Az új polgármester, Baranyi Krisztina kabinetjének néhány tagja már be is költözött oda.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

– Előnye, hogy így nem kell titkárnőkön át, hosszú utat megtéve a kerület vezetőjéhez fáradni a kollégáknak, hanem egyből át tudnak menni hozzá. Ez gyorsabb és közvetlenebb kommunikációt eredményez – mondta Döme Zsuzsanna.

Az alpolgármester egyébként a saját irodájában is talált egy plusz, talán titkos ajtót, de azt már valaki befalazta korábban.

HIRDETÉS

Elmesélése szerint az első titkos ajtóra egyébként úgy bukkantak, hogy egy széfet kerestek, ahol esetleg elzárhatják az önkormányzati pecséteket. Ilyet azóta sem találtak, így jövő héten kénytelenek végigkopogtatni a városhaza valamennyi falát, hátha felbukkan egy titkos páncélszekrény is.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,958lájkolóTetszik
3,641követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nem fogok meghátrálni” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Máté Gáborral és Körömi Attilával. Látogatóban a papból lett polgármesternél. Riport a halálra ítélt Csicsali vonatról. Keresse a Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Airbnb-piac: a kerületeknek is érdekük a szabályozás

A VI. kerületben minden 15. lakást Airbnb-n keresztül adnak ki – írta érdeklődésünkre az önkormányzat. Józsefvárosban az átgondolt szabályozásban hisznek.