HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Négyen támadt...

Négyen támadtak az ATV operatőrére

HIRDETÉS

Négyen próbálták megakadályozni a forgatásban az ATV operatőrét Siófokon – erről a csatorna számolt be. Be is mutatták azt a videót, amelyet a kamerát végig a kezében tartó munkatársuk rögzített.

HIRDETÉS

A csatorna azt közölte, hogy a helyi kórházban történt eseményekről szerettek volna beszámolni az intézmény kerítésén kívülről, amikor egy biztonsági őrként viselkedő férfi érkezett hozzájuk és megpróbálta leállítani a munkát. Nem sokkal később már négyen mentek oda a stábhoz a kórház területéről, három biztonsági őr, és még valaki, aki őket irányította.

Ezen a ponton mérgesedett el a helyzet, de az operatőrnek végül sikerült megakadályozni, hogy elvegyék tőle a kamerát. A történtek után a Siófoki Rendőrkapitányságon ismeretlen tettes ellen feljelentést tett.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

30,103lájkolóTetszik
2,842követőKövetés
18,900feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Szátokat befogni nem kell félnetek? – Magyar Hang-ajánló

Szűcs Tamás-, Kincses Gyula-, Nemény András- és Gera Marina-interjú. Mi lesz a színházakkal? Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Ingyen kap irodát a Türk Tanács budapesti irodája, de még az alkalmazottakat is mi fizetjük

A magyar adófizetők „önkéntes hozzájárulásként" mindent költséget állnak, a szervezet külföldi munkatársai diplomáciai védettséget kapnak.

Gazdaság rovat