HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Orbán Viktor:...

Orbán Viktor: Beleugrik a majom a vízbe

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását. Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Az elmúlt tíz év legnagyobb diplomáciai sikere Várhelyi Olivér jelölése az Európai Bizottság szomszédságpolitikáért és bővítésért felelős biztosi posztjára – többek között erről beszélt Orbán Viktor hagyományos, péntek reggeli rádióinterjújában.

HIRDETÉS

A miniszterelnök szerint ez a migrációt is érinti, hiszen szerinte komoly aknamunka folyt a magyar ellenzék részéről azért, hogy elgáncsolják a jelöltet. Kiemelte, tények támasztják alá, hogy Soros György személyesen is meg akarta akadályozni ezt.

A politikus a Kossuth Rádió műsorvezetőjének kérdésere azt válaszolta, a Fidesz még nem döntötte el, folytatja-e közös életét az Európai Néppárttal. – Nem tartozhatunk olyan közösségbe, amely bevándorláspárti és nem ismeri el a Fidesz érdemeit – tette hozzá.

Nem határolódott el Orbán Viktortól, de így is zöld utat kapott az EP-ben Várhelyi Olivér | Magyar Hang

Orbán Viktor szerint a legnagyobb kihívás az lesz a földrész gazdaságával kapcsolatban, hogy az eurózóna gazdasági viharaiban megóvják a magyarországi növekedést. Szerinte a kelet-közép-európai országai sikeresek lehetnek úgy is, hogy közben Nyugat-Európában lassul a gazdasági növekedés. Matolcsy György jegybankelnökről azt mondta, „ez az intellektuális erő sokat segít nekünk”. – Ki fog derülni, képesek vagyunk-e megállni a saját lábunkon. Beleugrik a majom a vízbe – tette hozzá.

HIRDETÉS

Az uniós költségvetésről azt mondta, megvétózzák, ha a most tervezett állapotában fogadják el, „mert az szamárság”, hogy többször felvetődött a közösségben, hogy az uniós pénzek kifizetését a jogállamisághoz kötnék.

„Mi egy vérből valók vagyunk, összetartozunk” – az Ismerős Arcok Nélküled című számával utalt arra a romániai választásokkal összefüggésben, hogy szerinte csak tisztán magyar etnikai pártok tudják a magyar érdeket külföldön képviselni. – Az a jó, ha a magyarok erősek a szomszédos országokban. Abban nem reménykedhetünk, hogy más nemzetek képviselői jobban fogják képviselni a magyarok érdekeit – mondta.

Új stadion, jó hangulat, magyar vereség | Magyar Hang

A Puskás Arénáról is beszélt, a múlt pénteki avatóról. – Valaki szereti a magyarokat, valaki nem. Én szeretek sok magyarral együtt lenni. Az ünnepek előtt szoktunk veszekedni, így van ez a családoknál is, de szeretünk ünnepelni. A végén mindenki tapsolni fog” – fogalmazott.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

30,782lájkolóTetszik
2,965követőKövetés
19,600feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Az orbáni hatalom képtelen a konszolidációra – Magyar Hang-ajánló

A Magyar Hang 2020/4. száma! Interjú Schiffer Andrással, Kerpel-Fronius Gáborral. A hálapénz hálójában. A jó magaviselet csupán túlélési ösztön a börtönökben? Így szemeteljünk helyesen! Sok érdekes írás és publicisztika! Keresse az újságárusoknál!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Visszahívja a Jobbik a Duna-parti cipőkbe beleköpő Kulcsár Gergelyt

Jakab Péter lapunknak azt mondta, hogy aki érdemes, az előre juthat, de aki nem érdemes arra, hogy a közösség tagja legyen, annak nincs helye a Jobbikban.