HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Hétfő délig m...

Hétfő délig még kitöltheti a klímavédelmi nemzeti konzultációt

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Hétfőn került fel a Kormany.hu portálra, az Energiapolitikáért és Klímaügyekért Felelős Államtitkárság oldalára és november 25-én délig tölthető ki a klímavédelmi nemzeti konzultáció kérdőíve a Kormany.hu portálon.

A kérdőívben olyan kérdésekre válaszolhatnak a polgárok, mint hogy milyen intézkedéseket tartanának szükségesnek a klímavédelem érdekében, és mely ágazatokban, vagy hogy hajlandóak lennének-e változtatni életmódjukon és vásárlási szokásaikon az éghajlatváltozás elleni küzdelem érdekében.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

A konzultáció a Kérdőív a Nemzeti Tiszta Fejlődési Stratégiáról nevet viseli.

Mint az államtitkárság írja: a 2016-ban hatályba lépett párizsi megállapodás szerint az abban résztvevő országoknak arra kell törekedniük, hogy az üvegházhatású gázok alacsony kibocsátásával járó hosszú távú fejlesztési stratégiákat fogalmazzanak meg és jelentsenek be.

HIRDETÉS

2020. január 1-ig Magyarországnak is el kell készítenie és be kell jelentenie a Bizottságnak a legalább 30 éves kitekintéssel rendelkező hosszú távú nemzeti stratégiáját. A tagállamoknak nyilvános konzultációt kell végezniük ezen hosszú távú stratégiák elkészítése során.

A kormány ezúttal nem indított plakátkampányt a kitöltés érdekében, de más módokon sem reklámozta azt.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS
R. Kiss Kornélia
R. Kiss Kornélia
Újságíró, a Magyar Hang alapító szerkesztőségének tagja, a lap állandó szerzője. Nyolc évig a Magyar Nemzet kulturális, majd belpolitikai rovatának munkatársa. Jogász. A Eurotopics európai sajtófigyelő magyarországi tudósítója.

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,994lájkolóTetszik
3,652követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nem fogok meghátrálni” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Máté Gáborral és Körömi Attilával. Látogatóban a papból lett polgármesternél. Riport a halálra ítélt Csicsali vonatról. Keresse a Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek