HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Bajban a függ...

Bajban a független vidéki hírportál, felfüggeszti működését

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

Lapunk működése már rövid távon sem képzelhető el jelentős, új forrás bevonása nélkül. Ha ez nem sikerül, a Szabad Pécset véglegesen be kell zárni, vagy radikálisan átalakítani, szűkíteni a működési kereteit – írták a független pécsi hírportál szerkesztői hétfő délelőtt. Nem erre készülnek, hangsúlyozták, ám amíg a helyzet nem rendeződik, a Szabad Pécs felfüggeszti működését.

Security Check Required

null

A portál 2017 tavaszán indult, a megjelentetéséért egy nonprofit kft. felel kiadóként. A lap ingyenesen olvasható, de az előállítása pénzbe került és kerül – írják. Hozzáteszik, stabil és kiszámítható működésre, sőt bővülésre, fejlődésre készülnek, egyik sem lehetséges azonban jelentős számú új előfizető (adományozó) nélkül. A megfelelő működéshez legalább 500 adományozóra lenne szükségük. Ameddig azonban ez a támogatói kör összejön, a portál nem lesz elérhető. – Reméljük, hogy hamarosan viszontlátjuk egymást – zárják közleményüket.

HIRDETÉS

A független lap az elmúlt két és fél évben az egyik legjelentősebb független vidéki hírforrássá vált. Számos helyi témát dolgoztak fel, és munkájukkal nagyban hozzájárultak a pécsi visszaélések és korrupciógyanús ügyek feltárásához.

2017-ben a Szabad Pécs kapta a Népszabadság-díjat, amelyet minden évben a szólás- és sajtószabadságért legtöbbet tett személy vagy szervezet kap meg a volt szerkesztőség tagjainak szavazása alapján.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

HIRDETÉS
Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

35,554lájkolóTetszik
3,160követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nagyon súlyos és hosszú válság jön” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Róna Péterrel, Döbrentey Ildikóval és Levente Péterrel. Együtt kell élnünk a fenyegetéssel? Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek