HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Egy ausztrál ...

Egy ausztrál személyé volt Józsefváros Facebook-oldala

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Tovább húzódik Józsefváros Facebook-oldalának kálváriája. Korábban kiderült, hogy a fideszes vezetés nem kívánja csak úgy egyszerűen átadni azt, a korábbi adminok inkább átnevezték ehelyett az oldalt.

Az új polgármester, Pikó András ezért megpróbálta visszaszerezni az oldalt, ami a Facebook kelet-közép-európai központjával történő kapcsolatfelvétel után sikerült is. De hiába, mikor épp kirakták volna az első közleményüket, a teljes oldalt törölték vagy archiválták, így ott továbbra sem tudnak kommunikálni a józsefvárosiakkal.

A kerületvezető szerint ráadásul kiderült az is, hogy az oldal eddig egy ausztrál magánszemély tulajdonában volt. Közpénzt is költhettek rá, miután a Józsefváros Közösségeiért Nonprofit Zrt. éves üzleti tervében az oldal üzemeltetése szerepelt. „Fideszes kupleráj ez is”, értékelt a polgármester, aki vizsgálatot kezdeményezett az ügyben.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,995lájkolóTetszik
3,652követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nem fogok meghátrálni” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Máté Gáborral és Körömi Attilával. Látogatóban a papból lett polgármesternél. Riport a halálra ítélt Csicsali vonatról. Keresse a Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek