HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Glázer Tímea ...

Glázer Tímea kiszáll

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

A napokban eldőlt, hogy Glázer Tímea másodszorra már nem fut neki a győri polgármesteri posztért folyó küzdelemnek – írja a 24.hu.

HIRDETÉS

A DK politikusa volt az ellenzék közös jelöltje – legalábbis addig, míg a helyi Jobbik fel nem rúgta a megállapodást – tavaly ősszel, bár a Borkai Zsolt kapcsán kirobbant botrányt megelőzően nem sok reményt fűzhettek egy ellenzéki győzelemhez. A polgármesterről szóló szexvideó nyilvánosságra kerülése után azonban szűkült az olló a Győr vezetéséért versengők között, október 13-án végül kevesebb mint hétszáz szavazat volt a különbség Borkai Zsolt és Glázer Tímea között.

Megvan a győri időközi választás időpontja | Magyar Hang

A polgármester lemondását követően az ellenzéki oldalon felmerült, hogy inkább előválasztással kellene kiválasztani, ki mérkőzzön meg a Fidesz új jelöltjével. Glázer Tímea akkor még azt mondta, hogy amennyiben így döntenek a pártok, akkor ő elindulna egy ilyen megmérettetésen.

Az már kiderült, hogy az időközi választás január 26-án lesz, az pedig kérdéses, elég lenne-e az idő egy előválasztás megszervezésére és lebonyolítására. Glázer visszalépésével mindenesetre nem látszik, kik versenyezhetnének a posztért. A 24.hu információi szerint a Momentum most civilekkel tárgyal, hogy előválasztás nélkül megegyezzenek egy közös jelöltben, de ha ez nem sikerül, akkor valószínűleg lesz saját jelöltjük.

HIRDETÉS

A Magyar Hang kereste Glázer Tímeát a róla szóló hírrel kapcsolatban, de egyelőre nem értük el.

A Fidesz jelöltje nagy valószínűséggel Dézsi Csaba András lesz. A politikus jelenleg is tagja a helyi képviselőtestületnek a Fidesz–KDNP színeiben, egyéni körzetét megnyerve jutott be a közgyűlésbe. 48 százalékot szerzett. Az ország egyik legismertebb kardiológusa, a helyi Petz Aladár Megyei Oktató Kórház osztályvezető főorvosa. Emellett van saját TV műsora is Győrben, és fél tucat könyvet is írt már.

Security Check Required

FRISSÍTÉS
Nem sokkal a cikk megjelenése után Glázer Tímea Facebook oldalán erősítette meg az értesülést. Mint írta, a győri ellenzéki pártokkal konzultálva meghozta a döntést, hogy a január 26-i időközi polgármester választáson nem kíván indulni. Azt is hozzátette, hogy a közös polgármesterjelöltet – akiről egyébként még szinte semmit sem tudni – teljes mellszélességgel támogatja.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,436lájkolóTetszik
3,045követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

A NER közepén állva – Magyar Hang-ajánló

Interjú Udvaros Dorottyával, kádári módszerekkel megosztott magyar közösségek és az Edda, ózdi és sályi riport. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Kampányszünet?

A jövőbeni győzelemhez mindkét félnek új ötletekre, fáradságos terepmunkára, hatalmas erőfeszítésekre lesz szüksége.