HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Lakos Imre pe...

Lakos Imre perli Puzsérék egyik emberét

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Beperelte az egykoron SZDSZ-s, most DK-s Lakos Imre a – Puzsér Róbert nevével fémjelzett – Sétáló Budapest korábbi újbudai polgármesterjelöltjét. A Sétáló Budapest csapata lapunkat úgy tájékoztatta, hogy „a közhatalmat soha nem gyakorló, 24 éves Lengyel Domokos” egy Facebook posztjában megemlítette Lakos Imre „zavaros bírósági és gazdasági ügyeit, Lakos Imre szerint nem kellő árnyaltsággal”.

Az ominózus bejegyzésben Lengyel Domokos konkrétan úgy fogalmazott: „Célunk a parkolási maffia, a NER korrupt rendszere és a hasonlóképp korrupt, másodfokon elítélt Lakos Imre – Molnár Gyula tandem mellett harmadik, civil utat kínálni a választóknak”. Lakos Imrét, Újbuda korábbi alpolgármesterét és Molnár Gyulát, a kerület egykori vezetőjét másodfokon valóban elítélték, a Kúria azonban végül jogerősen felmentette őket a hivatali visszaélés vádja alól. Vélhetően ezért perli most a XI. kerület korábbi alpolgármestere Puzsér Róbert csapatának polgármesterjelöltjét ötszázezer forintra.

A Sétáló Budapest csapata a mostani lépést úgy értelmezi, hogy a DK Újbudán elkezdte az elszámoltatást. Végtelenül kicsinyesnek, aljasnak és feleslegesnek tartják a pereskedést, szerintük a politikus „bosszúhadjáratba kezd egy fiatalemberrel szemben, akivel politikai vitája van”.

Lakos Imre egyébként jelenleg a Budapesti Városüzemeltetési Holding igazgatósági tagja. A DK jelölte erre a posztra, az október 13-i önkormányzati választás után megalakult új Fővárosi Közgyűlés pedig meg is szavazta.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS
Katona Mariann
Katona Mariann
A Magyar Hang belpolitikai újságírója

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

40,852lájkolóTetszik
3,791követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Fogy a levegő – Magyar Hang-ajánló

Interjú Ascher Tamással és Tompa Andreával. Abszurd komédia karanténra és drága tesztekre. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Nincs meglepetés: Lukasenka elsöprő győzelmet arathatott

Feszült hangulatban zajlott a belarusz elnökválasztás, „Európa utolsó diktátora” mindent megtett az ellenzéki tiltakozások elnémítására. Minszkben máris összecsaptak a rendőrök és a választási eredmény ellen tüntetők.