HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld „Mindenhol ta...

„Mindenhol tagadás, rombolás, pusztítás zajlik” – Lázár János apokaliptikus képet festett

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

– Magyarország jól teljesít, de nem mindenki szempontjából egyformán. Gondját kell viselni azoknak is, akik szociálisan nehéz helyzetben vannak – mondja egy Facebook-oldalán megjelent videóban Lázár János. A térség fideszes országgyűlési képviselője, volt miniszter a frissen megválasztott, fideszes többségű makói képviselőtestületet látogatta meg.

HIRDETÉS

Szerinte Makó városvezetése 2014 és 2019 között nem arra használta a bizalmat, hogy a megkapott hatalommal még több hatalmat szerezzen, hanem arra, hogy a céljait, elsősorban a választók célkitűzéseit megvalósítsa. – Ha körbenézek az országban, ez egy ritka vállalkozás. Általában azt tapasztalhatjuk, hogy aki hatalomhoz jut, az még több hatalmat szeretne a hatalom segítségével – mondta Lázár.

– Nagyon helyesnek tartom azt a gondolatot, hogy a polgármester asszony a különböző érdekcsoportokat, különböző meggyőződésű politikai erőket megpróbálja összefogni, és nem harcol, hanem építeni akar.

Látom, hogy mindenhol a tagadás, rombolás, pusztítás zajlik, Ezért az európai átlagnál lassabban halad az országunk

– fejtette ki.

HIRDETÉS

Ezután az eredményeket sorolta: 3 százalék alatti a munkanélküliség Makón, a turizmus növekszik, Makó lehet az Alföld turisztikai központja, és a kormánynak szándéka ebbe invesztálni. – Amikor a kormány azt mondja, hogy Magyarország jól teljesít, akkor az a számok szerint igaz, sőt, nagyon sok ember szempontjából is. Kérdés, hogy mindenkinek a szempontjából igaz-e? Makónak azoknak az embereknek a sorsát, gondját is viselnie kell, akik szociálisan nehéz körülmények között élnek. Egy nyolcvanezer forintból élő nyugdíjas özvegyet, aki hetven éves és már beteg is, nem vigasztal az, hogy Makón fürdő és szálloda épül. Magyarország jól teljesít, Makó jól teljesít, de nem mindenki szempontjából egyformán – fejtette ki.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
R. Kiss Kornélia
R. Kiss Kornélia
Újságíró, a Magyar Hang alapító szerkesztőségének tagja, a lap állandó szerzője. Nyolc évig a Magyar Nemzet kulturális, majd belpolitikai rovatának munkatársa. A Eurotopics európai sajtófigyelő magyarországi tudósítója. Minden érdekli.

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,537lájkolóTetszik
3,048követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

A NER közepén állva – Magyar Hang-ajánló

Interjú Udvaros Dorottyával, kádári módszerekkel megosztott magyar közösségek és az Edda, ózdi és sályi riport. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Nem én voltam…

Tudtommal nem folyik az ereimben kipcsak vér, de ha igen, akkor lehet még besenyő, jász, tót, rác, oláh, sokác, bunyevác, török, cigány, zsidó, orosz, német is. Ettől magyar a magyar.